Hayırlı Cuma’lar..

Milletvekili olabilmek için aday adayı olan, rakip gördükleri kişiler hakkında gıybette bulunan fesatlar, Hayırlı Cumalar..

Milletvekili adayı olunca ülkeyi, yemin ettikten sonra Afyon’u kurtaracağını sanan, erken seçim olunca koltuktan kalkmamak için çırpınan siyasiler, Hayırlı Cumalar..

Fetö’yle irtibatı olup, gizli tanık olmakla paçayı yırtan ve iktidar partisi mensubu görünmek için aday adayı olanlar, Hayırlı Cumalar..

Aday olmayacağını kesin bilmesine rağmen, iktidar partisinin nimetlerinden faydalanmayı düşünüp aday adayı olanlar, hayırlı Cumalar..

“Beni genel merkezden aradılar, başvuru yapmamı istediler” veya “Bakan beyin ısrarı ile aday adayı oldum” diyerek, şimdiden palavra atmaya başlayanlar, sizlere de Hayırlı Cumalar..

Çalışanının hakkını yiyip, vergi kaçıran ama cumayı kaçırmayan işverenler ve koruyucuları Hayırlı Cumalar..

Apartman girişine Mülk Allah'ındır yazıp kira iki ay gecikince kiracıyı sokağa atan yoz sakallı hacı sana da, Hayırlı Cumalar..

Faiz haramdır deyip bankadan çektiği kredi İle evladına araba alan hacı baba sana da Hayırlı Cumalar..

Her Cuma Hayırlı Cumalar mesajı paylaşan ancak cuma namazının kaç rekat olduğunu bilmeyen, cumartesi gecesi klub klub gezen sayın ve muhterem din kardeşim, sana da Hayırlı Cumalar..

Sosyal medyadaki profil resminde film yıldızı gibi görünmesine rağmen, cuma tweeti atan ehli namus bacım sana da, Hayırlı Cumalar..

Dini sadece oruç tutmak, namaz kılmak ve kendine kestiği kurban zannedip haksızlığa ses çıkarmayan dini bütün kardeşim sana da hayırlı Cumalar..

Elinden Kur’an ağzından yalan eksik olmayan sözde Müslüman kardeşim sana da, Hayırlı Cumalar..

Fatura kesmeyip vergiden çalan, dini günlerde bayramlarda erzak paketi dağıtan, kapı komşusunun açlığından haberi olmayan sözde hayırsever iş adamı sana da, Hayırlı Cumalar..

Başkasının arkasından rahatça konuşup kötüleyen yüzüne gülen ama din konusunda mangalda kül bırakmayan iki yüzlü riyakar din kardeşim sana da, Hayırlı Cumalar..

Allah'ın kul hakkı İle huzuruma gelme dediğini bilmezmiş gibi kul hakkını omuzlayıp camide ilk safta yer tutan Müslüman sana da, Hayırlı Cumalar..

Mekanik kıymadan sucuk dolduran sucukçu, ambulans hayvan kesen mezbahacı, sağlıklı mührünü vuran veteriner sana da, Hayırlı Cumalar..

Yuva yıkan, ocak batıran namaza gittiğini göstermek için, yolda kollarını sıvayan tefeci sarraf, sana da Hayırlı Cumalar..

**

Kula kulluk yapmayan yalnız yaradana kul olmaya çalışan, temiz kalpli güzel insanlar, sizlere de;

Hayırlı Cumalar..

**

Birkaç ay önce yerel seçimlerin bu sene Ekim-Kasım ayında yapılacağını defalarca söylediğimde herkes, “Yerel seçimler Mart 2019’da gününde yapılır” iddiasında bulunuyorlardı..

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, dün Afyonkarahisar’da yaptığı konuşmada,birkaç ay sonra yerel seçimlerin yapılacağı” sinyalini verdi..

Yerel seçim zamanda olur diye iddia edenlere, duyurmak istedim..