“Haydi Bismillah” Diyerek İlk Toplantıyı Yaptı

AK Parti 2023 seçimleri için çalışmalara hız verdi. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Zafer Meydanında seçim koordinasyon merkezi açtı. İl yönetim kurulu toplantısı da burada yapıldı. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay toplantıya 2023 için haydi bismillah diyerek başladı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı, Zafer Meydanında açılan Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) gerçekleşti. İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2023 hedefleri görüşüldü.

“Şimdiden 2023 zaferimiz hayırlı olsun”

Başkan Uluçay toplantıda yaptığı konuşmada “Seçim Koordinasyon Merkezi büromuzun tüm teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bugünden itibaren fiziki olarak 2023 seçimlerimize ilk startımızı vermiş bulunuyoruz. Rabbim inşallah 2023 yolunda bu binamızda çok güzel projeler çok güzel müjdeler vermeyi nasip eylesin. 2023'te Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar AK Parti teşkilatı olarak Afyonkarahisar'da en güçlü şekilde Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmaya nasip etsin inşallah. Kazasız, belasız, burnumuz kanamadan en küçük bir sıkıntı yaşamadan 2023 seçimlerini birlik ve beraberlik içerisinde atlatalım. Ben şimdiden teşkilatlarımıza hep beraber bismillah diyorum. Rabbim inşallah 2023 zaferini şimdiden hayırlı uğurlu eylesin. Bizlere kaza bela vermesin, kuvvet versin inşallah. Seçim Koordinasyon Merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Video linki

https://we.tl/t-nxIXVLRULP

Editör: Haber Merkezi