Hayati İnanç ile Söyleşi Programına Büyük İlgi

Mizahi anlatımı ile güldürürken düşündüren, keyifli sohbeti ile gönüllere dokunan hukukçu, araştırmacı ve eğitimci yazar Hayati İnanç, Afyonkarahisarlılarla buluştu. Belediyemiz tarafından düzenlenen ücretsiz etkinliğe yoğun ilgi gösterildi.

Sevilen isimleri Afyonkarahisar’da ağırlamaya devam ediyoruz. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek öncülüğünde şehrimizde sosyo kültürel etkinlikler artarak devam ediyor. Bu kapsamda ‘Hayati İnanç’ ile söyleşi programı AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Programa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Murat Öner, protokol üyeleri, gençler ve hemşehrilerimiz katıldı. İnsan hayatına dokunan sözleriyle tanıdığımız, divan edebiyatının yaşayan abidelerinden Hayati İnanç’a ilgi oldukça yoğundu.

“ÖNEMLİ İSİMLERİ ŞEHRİMİZDE AĞIRLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Katılımcılara seslenen Başkanımız Mehmet Zeybek önemli isimleri şehrimizde ağırlamaya devam edeceklerini belirterek; “2022 yılı başında bu salonda sizlere bir söz vermiştik. Öğrencilerimize sadece maddi yönden değil manevi yönden de katkıda bulanacağız demiştik. Siz ne isterseniz Belediye olarak gerçekleştirmek üzere her daim yanınızda olduğumuzu ifade etmiştik. Mart ayında Hayati İnanç Hocamızla sizleri buluşturduk. Söz verdik yine buluşturduk. Kültürel faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Değerli isimleri sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. İsteğimiz bilgi dağarcığınıza katkı sağlamak. Mezun olup gittiğinizde Afyonkarahisar’ı güzel anılarla hatırlamanız için gayret sarf edeceğiz. Üniversitelerimizde yapılan her türlü faaliyette yanlarında olduğumuzu, bir ve beraber olduğumuzu kendilerine ifade ettik. Bu birliktelik devam edecek” diye konuştu.

Program, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in Eğitimci Yazar Hayati İnanç’a çiçek takdiminde bulunması ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi