HAVAALANI TURİZMİ UÇURACAK
Zafer Havalimanı bilgilendirme toplantısında konuşan İCF Genel Müdürü Keleş “Antalya’da verdiğimiz hizmetleri burada da vereceğiz. Afyon’u daha çok geliştirerek termalini ön plana getireceğiz” dedi

Zafer Bölgesel havalimanı bilgilendirme toplantısı Afyonkarahisar Ticaret OdasıATSO toplantı salonunda yapıldı.

Her türlü projenin arkasındayız
21 Sivil Toplum kuruluşunun katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser “Maddi olanakları güçlü gruplarla çalışmak işleri daha da kolaylaştırır. Afyonkarahisar’a yararlı olacak her türlü projenin arkasındayız. Zafer Havaalanı daha olanaklı bir proje. Bunun Afyon’a getirisi İCF firmasıyla mümkün olacak”dedi.

Termali ön plana getireceğiz
Daha sonra konuşan İCF Genel Müdürü Abdullah Keleş şirketin 1969 yılında kurulduğunu belirterek “Antalya’da verdiğimiz hizmetleri burada da vereceğiz. Afyon’u daha çok geliştirerek termalini ön plana getireceğiz. 2014’te açılacak olan havalimanını hızlandırarak 29 Ekim 2012’de açacağız.10 yılda 5 milyon yolcu hedefliyoruz. ”dedi.

Termallerimiz hayat bulacak
İCF Yönetim kurulu üyeleri ise konuşmalarında Afyonkarahisar’ın geleceğinin üniversitede öğrenim gören 20 bin öğrencinin 500 km ve daha fazla uzaklıktan geldiğini kaydettiler. Afyonkarahisar’ı termal açısından iyi bir geleceğin beklediğine işaret eden Afyonkahisar Emniyet eski Müdürü Natık Canca “Afyonkarahisar’da yıllarca bulundum. Bu şehre yararını göreceğim bu projeye ben de dahil oldum. Gelecek açısından önem taşıyan bu proje sayesinde termallerimiz hayat bulacak” dedi

Olimpiyatlar için önemli
Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı da izlenimlerini aktararak “Fizik tedavi yapılmasında ulaşım için faydalı bir proje. Ayrıca olimpiyatların burada yapılması için ve sporun gelişmesi için çok önemli olanak sağlanacak”dedi. Serteser ise” Frig Vadisini geliştirmeliyiz. Fizik tedavi merkezlerimizi duyurup tanıtım yapmaya gelenlere bunları tatil paketi olarak sunmalıyız. Nitelikli yolcuları tesislerimize kazandırmalıyız.”şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi