HARBİŞ'TE ASFALT ÇALIŞMALARININ HAZIRLIĞI BAŞLADI
Şehrimizin en gözde semtlerinden biri olan Harbiş'te yol düzenleme çalışmalarına başlandı.
Göreve geldiğinden bu yana mahallelerin alt ve üst yapı sorunlarına yönelik yaptığı çalışmalarla büyük takdir toplayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, söz verdiği gibi Harbiş semtinin yollarına el attı. Kaldırımları geçtiğimiz yıl tamamlanan Kocatepe, Nazmi Saatçi ve Gazi Mahalleleri'nin yollarına sıcak asfalt serilecek.
Doğalgaz çalışmaları sonrası bozulan yolların yeniden düzenlenmesi için kolları sıvayan Afyonkarahisar Belediyesi, çalışmalarına Cezaevi karşısı Kocatepe Mahallesi'nden başladı.
Asfalt serimi öncesi yollar asfalt freze makinası ile kazılıyor. Böylelikle hem yollardaki eğim ve kot daha rahat ayarlanıyor, hemde çıkan malzemeler dolgu malzemesi olarak kullanıyor.
Nazmi Saatçi, Gazi ve Kocatepe Mahalleleri'nin kaldırımlarına yapılan düzenlemeden büyük memnuniyet duyan mahalle sakinleri yollarının yeniden asfaltlanacak olmasının sevincini yaşıyor.
Doğalgaz çalışmalarının ardından kışın çamurdan, yazın ise tozdan geçilmeyen Harbiş'in yolların asfaltlanmasının semte ayrı bir vizyon katacağını aktaran mahalle sakinleri Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve ekibine teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi