Hanımların el emeği göz nuru eserleri görücüye çıktı

H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali'nde Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan el sanatları kurslarında yapılan el emeği göz nuru eserler, yıl sonu sergisinde beğeniyle sunuldu.

H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali, Anneler Günü öncesinde yine çok özel bir sergiye ev sahipliği yaptı. Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Hanımlar Lokalinde açılan kurslara katılan kursiyerler tarafından hazırlanan el sanatları, yıl sonu sergisiyle ilk kez görücüye çıktı.

Sergi açılışına Vali Mustafa Tutulmaz'ın eşi Fatma Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Türk Anneler Derneği Onursal Başkanı Seviye Özsoy, askeri ve sivil protokol mensuplarının eşleri ile çok sayıda davetli katıldı.

  1. ardından protokol mensupları ve konuklar sergide yer alan eserleri tek tek inceledikten sonra Hanımlar Lokali’ni gezdi. Aralarında, iğne oyası, tel kırma dekoratif ev eşyaları, dantel anglev ve amigurumi örgü bebek ile beş şiş dantel ürünlerinin yer aldığı sergide birbirinden güzel eserler tam not aldı.
Editör: Haber Merkezi