Hane eğitimleri devam ediyor

"Ambalaj Atıkların Geri Kazanımı" projesi kapsamında 31 Ekim-27 Kasım tarihleri arasında ambalaj atıklarının ayrı toplanması ve geri dönüşümü ile ilgili hane eğitimleri gerçekleştirildi.

Çevre Hizmetleri Birliği, ÇEVKO Vakfı ile Çağdaş ve Gültekin Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesislerinin katkısı ile gerçekleştirilen hane eğitimlerinde, 20 bin 789 hane ve işyerine ulaşılarak hane sakinlerine ve işyeri sahiplerine eğitim ekibi tarafından bilgilendirme yapıldı.

VATANDAŞLARDAN PROJEYE TAM DESTEK

Çevre Hizmetleri Birlik personelleri tarafından hane eğitimleri öncesinde bilgilendirilen eğitim ekibi, Esentepe, Kanlıca, Karşıyaka, Battalgazi, Dörtyol, Selçuklu, Orhangazi, Osmangazi, Dumlupınar, Dervişpaşa, Karaman, Erenler, Mecidiye, Örnekevler, Güvenevler mahalleleri ile Erkmen Belediyesi sınırları içerisinde sitelerde halkı bilgilendirdi.

Hane eğitim çalışmalarında projeyi destekleyeceklerini belirten vatandaşlar, çevrenin korunması adına ambalaj atıklarının çöpe değil geri dönüşüm noktalarına atılması konusunda hassasiyet göstereceklerini belirttiler.

Editör: Haber Merkezi