“Halkımızın Kantarı Sağlamdır, Boş Konuşanla, İş Yapanı Çok İyi Bilir”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar’da ilçe programlarına aralıksız devam ediyor.

Dinar İlçesinden başladığı programlara Özkaya, Sandıklı ve Kızılören ilçeleri devam ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Dinar İlçe Teşkilatı ile toplantı yapan Milletvekili Özkaya, ilçede bir dizi taziye ziyaretlerinde bulundu. Kızılören İlçesinde AK Parti İlçe teşkilatında partilileri ile buluşarak ardından esnafları ziyareti gerçekleştirerek, sorun ve taleplere çözüm üreten Milletvekili Özkaya, Kızılören ilçesinde de taziye ziyaretleri yaptı.


“Özkaya’ya Sandıklı’da Yoğun İlgi”


Sandıklı ilçesinde de köy ziyaretlerinde bulunan Özkaya, burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Sandıklı Karadirek, Başağaç ve Çiğiltepe köylerinde vatandaşlarla kucaklaşan Milletvekili Özkaya’ya ilgi yoğun oldu. Köylerin ve vatandaşların sorunlarına anında çözüm üreten Milletvekili Özkaya, Çiğiltepe köyünde davul ve zurnalı karşılama ile adeta miting havasında ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunarak, değerlendirme yapan Milletvekili Özkaya, “Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyoruz. İyi günde, kötü günde halkımız ile birlikteyiz. İlçelerimizin, köylerimizin sorunlarını yerinde tespit ederek, yapacağımız çalışmaları konuşuyoruz. Halkımızın yoğun ilgisini görmek bizleri ziyadesi ile memnun ediyor, heyecanımızı artırıyor. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye olan güven ve inancının arttığını görmek ise yaptığımız işlerin doğru olduğunu, halkımızla birlikte yol yürüdüğümüzü bizlere gösteriyor. Allah’ın izni ile halkımızın desteği olduğu sürece aşamayacağımız problem, çözemeyeceğimiz sorun yok. Halkımız, kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Her zaman söylediğimiz gibi halkımızın kantarı çok sağlam, halkımız sadece konuşup, bağıranı da, kendisi için hizmet ve yatırım üreteni de çok iyi biliyor. İnşallah halkımız engin feraseti ile 2023 seçimlerinde de Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’ye desteğini en güçlü şekilde verecek. Buna olan inancımız sahada gezdikçe, halkımızı dinledikçe daha da artıyor. Ben tüm vatandaşlarımıza ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyor, şehrimiz için hep birlikte durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğimizi beyan ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi