Halk Günü Toplantısı Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu Başkanlığında Yapıldı.
 
Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda vatandaşlarımızın sorunlarını dinledi.
 
İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge kapsamında vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetlerini alıp, Valiliğimize veya idari birimlere müracaatları beklenmeden, doğrudan temas kurmak suretiyle toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak amacıyla Valiliğimiz Toplantı Salonunda gerçekleştirilen halk günü toplantısının 2’cisi Vali Yardımcımız Dr. Adem Uslu başkanlığında yapıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcımız Dr. Adem Uslu; “İlk toplantımızı geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz toplantımızın ikincisini de sizlerin katılımı ile gerçekleştireceğiz. Halkla buluşma toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Toplantıya geçmeden önce bugün Çay ilçesine bağlı Karacaören Kasabasında toprağa verdiğimiz şehidimiz Piyade Uzm. Onb. Fatih Olcay’ı saygı ve rahmetle anıyoruz. Cenab-ı Allah milletimize ve ailesine sabırlar versin. Biz Afyonkarahisar Valiliği olarak inanıyoruz ki tüm Türkiye genelinde 81 ilimizin Valiliği kapılarını her daim vatandaşa açan ve vatandaşlarımızın 24 saat esasına göre gerek Sayın Valimize, Vali Yardımcılarına ve ilgili birim amirlerine erişimlerinin son derece kolay olduğu ve vatandaşın her daim gelip kendisini ifade edebildiği, sıkıntılarını dile getirebildiği vatandaş odaklı bir yönetim tarzını ortaya koyuyoruz. Ancak ola ki bir vesile ile gelip meramını Sayın Valimize, ilgili Vali Yardımcısına veya ilgili birim müdürüne aktaramamış, anlatamamış vatandaşımız olabilir. Bu açıdan dinlenmemiş hiçbir vatandaşımız olmasın. Kendini ifade etmemiş hiçbir vatandaşımız kalmasın mantığı ile Sayın İçişleri Bakanımızın da talimatları doğrultusunda halk ile buluşma toplantılarına artık bundan böyle her ay periyodik bir şekilde devam ediyoruz. Bugün bu toplantıda Sayın Valimiz Aziz Yıldırım sizlerle birlikte olacaktı. Biraz önce ifade ettiğim gibi sınır ötesi operasyonunda Şehit olan Piyade Uzm. Onb. Fatih Olcay’ın cenaze merasimine iştirak etmesi vesilesi ile bu toplantıya katılamamıştır. Sizler ile vatandaşlarımızla buluşma ve birlikte olma, vatandaşlarımızı dinleme, vatandaşlarımızın sorunlarına ve dertlerine çözüm üretme noktasında yetki ve görevi bana tevdi etti. Ben bu toplantını bize meramını anlatmaya, sıkıntılarını dile getirmeye, derdini açmaya ve devletten beklediği hizmeti almak için buraya gelmiş olan vatandaşlarımızın dertlerine derman olması ve bizlerin ve diğer kamu görevli arkadaşlarımızın da vatandaşların taleplerini mevzuat çerçevesinde en kısa sürede yerine getirmesi noktasındaki arzumu ve dileğimi sizler ile paylaşıyoruz. Toplantımızın vatandaşlarımıza, ilimize, memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.
 
Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu başkanlığında yapılan ve Mahalle Muhtarları ile Basın mensuplarının da katıldığı Halk Günü toplantısında sorunlarını ve taleplerini anlatan vatandaşlarımız ile basın mensupları özellikle çevre, toplu taşıma, trafik, yaya geçitlerinin artırılması,  sağlık, imar, park sorunu, yardım talebi gibi konularla ilgili toplumsal ve bireysel taleplerini ileterek yardımcı olunmasını istediler.
 
Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu, vatandaşlarımızın sorunları ile taleplerinin titizlikle not alındığını, vatandaşlarımızdan gelen tüm taleplerin yakından takip edilerek mevcut imkanlar ölçüsünde sorunların çözümü konusunda gereğinin yapılacağını belirtirken, katılımlarından dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.
 
Editör: Haber Merkezi