Halk Günü Toplantısı Vali Y. Erhan Günay’ın Başkanlığında Yapıldı.

25 Kasım 2016 Cuma +-YazdırVali Yardımcısı Erhan Günay, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda vatandaşlarımızın sorunlarını dinledi.
İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge kapsamında vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetlerini alıp, değerlendirmek için vatandaşlarımızın Valiliğimize veya idari birimlere müracaatları beklenmeden, doğrudan temas kurmak suretiyle toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak amacıyla Valiliğimiz Toplantı Salonunda gerçekleştirilen halk günü toplantısı Vali Yardımcımız Erhan Günay’ın başkanlığında yapıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Erhan Günay; “Başbakanlığımız ve bakanlığımızın talimatları gereği vatandaşlarımızın istek, talep, dilek ve önerilerini dinleyeceğimiz ve bugün ilkini gerçekleştireceğimiz bu toplantıdan sonra bu tür toplantıları her ay periyodik olarak yapmayı planlıyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Vatandaşlarımızla buluşma adına ve sizlerden gelen her türlü taleple ilgili gereğinin yapılması adına çalışmalar sürdüreceğimiz bu toplantının duyurularını çeşitli basın yayın araçları ile yaptık. İlimizde bu şekilde yapılan ilk toplantıya katılan tüm vatandaşlarımızın dilek, istek ve taleplerini alacağız, alınan bu talepler kendi alanında değerlendirilecektir. Sayın Valimiz Aziz Yıldırım, aniden gelişen programları nedeniyle toplantımıza katılamadılar. Bu nedenle Sayın Valimizin saygı, sevgi ve selamlarını sizlere iletmek istiyorum. Toplantımızı başlatıyor ve sırasıyla herkese söz vereceğimizi belirtmek istiyorum. Tüm vatandaşlarımız çekinmeden söz alabilir, şahsi ve toplumsal taleplerini bize iletebilir. Söz vatandaşımızındır.” dedi.
 
Vali Yardımcısı Günay’ın başkanlığında yapılan ve Mahalle Muhtarları ile Basın mensuplarının da katıldığı ilk Halk Günü toplantısında sorunlarını ve taleplerini anlatan vatandaşlar özellikle çevre, toplu taşıma,  sağlık, imar, park sorunu gibi konuların yanı sıra çalışma koşulları ve yardım talepleri gibi bireysel taleplerini de ileterek yardımcı olunmasını istediler.
 
Vali Yardımcısı Erhan Günay, bu tür toplantıların vatandaşlarımızla devletimiz arasındaki bağları daha da güçlendireceğini belirtirken, vatandaşlarımızın sorunları ile taleplerinin titizlikle not alındığını, vatandaştan gelen tüm taleplerin yakından takip edilerek mevcut imkanlar ölçüsünde sorunların çözümü konusunda gereğinin yapılacağını ifade ederek toplantıyı bitirdi
 
Editör: Haber Merkezi