HALK EĞİTİM MERKEZİNİN YILSONU SERGİSİ

Dazkırı Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu belge töreni ve yılsonu sergi açılışı 23 Mayıs Salı günü Dazkırı Belediye Düğün Salonunda yapıldı. Dazkırı Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergi açılışı, Dazkırı Kaymakam Vekili Necdet UÇAR, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt ÇINAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat CEYLAN, İlçe Emniyet Amir V. Mehmet CANGÜL, AKP Dazkırı İlçe Başkanı İsmail ŞENOĞUL, İlçe Kurum Amirleri, Öğretmenler, Belediye Meclis Üyeleri, Kursiyerler ve Halkımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Program, Saygı ve Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Öğretmenlerinden Neslihan ÜNSAL Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’a yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Halk Eğitim Merkezinde Halk Oyunları öğrenen öğrenciler tarafından Halk Oyunu gösterisi ve Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri yönetimindeki çocuklar tarafından Keman dinletisi yapıldı. Daha sonra başarılı olan kursiyerlere belgelerinin verilmesinin ardından açılış yapılarak, sergi gezildi.

Kursiyerlerin yıl boyunca yapmış oldukları el emeği eserler halkımız tarafından büyük beğeni topladı. Sergi açılışı yapılan ikramın ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi