HAKEMLER AKARÇAY'DA TEKNE TURU YAPTI
İki sene öncesine kadar kokudan ve sinekten geçilmeyen Akarçay, Afyonkarahisar'ın en gözde mekânlarından biri oldu. 2013-2014 Futbol sezonuna 'merhaba' diyen Afyonkarahisar Hakem ve Gözlemcileri açılış töreninin ardından Akarçay'da tekne turu yaptı.
'AFYON'A DENİZ GELMİŞ'
Türkiye'nin örnek projelerinden biri olan Akarçay Rekreasyon alanı, halkımızın büyük ilgisiyle karşılaşıyor. 13 Eylül Cuma günü düzenlenen görkemli bir törenle 2013-2014 futbol sezonunu açan Afyonkarahisar Hakem ve Gözlemcileri, Akarçay'ı gezdi.
Aralarında Merkez Hakem Kurulu Üyesi Hamza Işın, Süper Lig Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, Isparta ve Antalya'dan gelen hakem ve gözlemcilerin de bulunduğu gezide Akarçay'ın muhteşem gece manzarasına hayran kalan konuklar ' adeta AFYON'a deniz gelmiş" dediler.
Akarçay'dan övgüyle bahseden hakem camiası, "Afyonkarahisar son dönemlerde o kadar gelişmiş ki; spor tesisleriyle termal turizm yatırımlarıyla Türkiye'nin örnek şehirlerinden biri haline geldi. Bu tür yatırımların yanı sıra Akarçay, halkın nefes alabileceği, spor yapabileceği, ailesiyle birlikte piknik yapabileceği son derece güzel bir alan olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dediler.
 Tekne turuna, MHK Kurul Üyesi Hamza Işın, Süper Lig Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, Klasman Gözlemcisi Mehmet Sarlık, Bölgesel ve yardımcı hakemler, ulusal hakem ve yardımcıları, Isparta ve Antalya'dan katılan hakem ve gözlemciler katıldı. Tekne gezisi sırasında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, konuklara Akarçay hakkında verdi. 
Editör: Haber Merkezi