Hakan Dilek oda başkanlarıyla ‘Keşkek Gününde’ buluştu

Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ve Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası başkan adayı Hakan Dilek, düzenlenen ‘keşkek gününde’ bazı oda başkanları ve esnaflarla bir araya geldi. Selçuklu Mahallesi’ndeki Karahisar Lezzet Ayvalık Tost adlı mekanda gerçekleştirilen ‘keşkek gününe’ davetli oda başkanları ve esnaflar katıldı.

‘Keşkek Gününe’ Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak, Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası Başkanı Atila Kocabaş, Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü Mustafa Büyükben, esnaflar Ahmet Sezgintürk, Suat Kiraz, İrfan Çekdemir, Şükrü Arseven, İsmail Keser icabet etti.

KONAK: ESNAFIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Sohbet havasında geçen yemekte oda başkanları ve esnaflar yemek öncesi ve sonrasında iş dünyasına ilişkin görüş alış verişinde bulundular. ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, ilçelerdeki esnaf odalarının yanı sıra sürekli olarak esnafları ziyaret ettiklerini belirterek, “Esnafımızın istek ve taleplerini her zaman dinliyor ve önemsiyoruz. Onların görüş ve önerileri bizim için değerlidir. Onların isteklerini her platformda dillendiriyoruz ve gerekli mercilere iletiyoruz” dedi.

BİRLİKTİR: KREDİ GERİ ÖDEMESİNDE ÖRNEK DURUMDAYIZ

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir de kefalet kooperatifi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirtti. Birliktir, Afyon esnafının aldığı krediyi ödemede örnek bir tutum içinde olduğunu belirtti. Birliktir, Afyonkarahisar’da verilen kredinin 99,4’ünün geri ödendiğini bu durumun da hem 20. Bölge Konya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi hem de Türkiye’de çok iyi bir nokta demek olduğunu vurguladı.

DİLEK: ODA BAŞKANLARI VE ESNAFLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ve Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası başkan adayı Hakan Dilek de daha önce özellikle sanayi sitesinde usta olarak uzun yıllar emek veren ustalarla bir araya geldiklerini hatırlatarak, ‘Keşkek Gününün’ devam edeceğini söyledi. Dilek, başta Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak olmak üzere davete icabet eden oda başkanları ve esnaflara teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi