HAFTALIK BASIN TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından her hafta Salı günleri gerçekleşen basın toplantısı gazetecilerin katılımı ile yapıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel değerlere sahip önemli bir il olduğunu söyledi.
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, parti binasında basın toplantısı düzenleyerek gazetecilere parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken’in de katıldığı basın toplantısında konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Perşembeyi Cumaya bağlayan gecenin Regaip kandili olduğunu söyledi. Yurdunuseven, “Öncelikle ayın 7’si Perşembeyi Cumaya bağlayan gece Regaip Kandili ve 3 ayların başlangıcıdır. Bu nedenle tüm milletimizin Regaip Kandilini kutluyorum. Bu gün 5 Nisan avukatlar günü ve mensubu olmaktan da büyük bir mutluluk duyuyorum. Tüm avukatlarımızın gününü kutluyorum. Önümüzdeki 10 Nisan’da polis haftası canlarını ortaya koyan, vatan, millet ve halk için gece gündüz demeden çalışan ve canlarını feda eden güvenlik güçlerimize ve özellikle polislerimizin haftalarını kutluyorum” diye konuştu.
 
AFYONKARAHİSAR’IMIZA HAYRAN KALDILAR
Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel değerlere sahip önemli bir olduğunu belirten Yurdunuseven, Dil ve Edebiyat Derneği tarafından ilimizde düzenlenen toplantıya katılan dernek üyelerinin Afyonkarahisar’a hayran kaldığını ifade etti. İl Başkanı Yurdunuseven şöyle konuştu; “Geçtiğimiz hafta Dil ve Edebiyat Derneği tarafından ilimizde bir toplantı düzenlendi. Derneğin Genel Başkanı ve aynı zamandan partimizden İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem Bey Afyonkarahisar’daydı. Otelde düzenledikleri toplantılara katıldık. Pazar günü de grup olarak onlara Afyonkarahisar’ı tanıtma imkanı bulduk. Afyonkarahisar’ımızın tarihi ve kültürel değerlerini gezdiler. Toplantıya katılan Dil ve Edebiyat Derneği üyeleri, Afyonkarahisar’dan devamlı geçtiklerini ve böylesine önemli bir tarihe sahip oldukları bilmediklerini söylediler. Bundan çok mutlu olduk. Bildiğiniz gibi İl Başkanlığı olarak konferanslar düzenliyoruz. Geçtiğimiz Cuma günü de Doç. Dr. Mustafa Fişne beyin katılımıyla ‘Yeni Türkiye ve Ortadoğu’ konulu bir konferans düzenledik. Güzel bir konferanstı, Doç. Dr. Fişne’ye verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.”
 
MECLİS ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Toplantıya katılan İl Genel Meclis üyelerinin oy birliği ile yeniden Meclis Başkanlığı görevine seçilen Salih Sel’e başarılar dileyen Yurdunuseven, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta İl Genel Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı. Seçim öncesi grup toplantısına eşlik ettim. Mutluluk ve sevindirici olduğunu düşündüğümüz Sayın Salih Sel başkanımız toplantıya katılanların oy birliği ile başkanlığa tekrar seçildi. Burada anlıyoruz ki AK Parti adını aldığı adalet ve kalkınmayla adaletini ve kalkınmasını burada bir kez daha gösteriyor. İl Genel Meclis Başkanımız Salih Sel ve meclis üyelerimizin tamamı Afyonkarahisar’ımıza hizmet etmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Bütün meclis üyelerimize birlikteliklerinden dolayı teşekkür ediyor, Salih Sel başkanımıza görevinde başarılar diliyorum” dedi. İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 
 
Editör: Haber Merkezi