HAFIZ ERARABACI NÖBETE KATILANLARIN GÖNÜLLERİNİ MEST ETTİ
 
FETO/PDY terör örgütünün darbe kalkışması sonrası 21 gündür meydanları terk etmeyen binlerce Afyonkarahisar’lı Anıtpark önünde demokrasi nöbetine devam etti.
 
FETO/PDY terör örgütünün 15 Temmuz günü darbe girişiminde bulunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara inen binlerce Afyonkarahisar’lı demokrasisine ve hükümetine sahip çıkmaya devam etti. Demokrasi nöbetinin 21’inci gününde gencinden yaşlısına binlerce Afyonkarahisar’lı meydanları doldururken, darbe girişiminde bulunanlara lanet yağdırdı. Demokrasi nöbeti Kuranı- Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbetlerinin konuğu ezan okuma Türkiye birincisi Hafız Mehmet Erarabacı ve ilahi gurubu oldu.
 
BİNLERCE VATANDAŞ KATILDI
Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, darbe girişimine karşı yine tek ses oldu. Ellerinde Türkiye bayraklarıyla sokaklara çıkan vatandaşlar tekbir ve dualarla meydanlara akın etti. Hafız Erarabacı seslendirdiği ilahiler, kasideler ve kahramanlık türküleriyle gönüllerde taht kurdu. Ezan okuma Türkiye birincisi Hafız Mehmet Erarabacı, programın sonunda okuduğu ezanla gönülleri mest etti. Vali Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, işadamları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı gece, sabah namazına kadar devam etti. 
 
Editör: Haber Merkezi