Gürel’den Ucuz Toplu Konut Projesi

Projelerini açıklamaya başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL, Sandıklı Belediyesi bünyesindeki şirketler aracılığı ile, Sandıklı’da ucuz, modern, çağdaş toplu konutlar inşa edeceğiz dedi.

SANKON (SANDIKLI KONUT) PROJESİ

GÜREL; yapılacak bu toplu konutlar sayesinde, Sandıklılı usta ve işçilerimize istihdam sağlayacağız. Ayrıca ilçemizdeki esnaf ve tüccarlarımızdan alış veriş yaparak ilçe ekonomisini canlandıracağız.Ama hepsinden daha önemlisi dar gelirli vatandaşlarımızın ucuz ve kaliteli konut sahibi olabilmesini sağlayacağız.dedi.

GÜREL; Sandıklı Belediyesi bünyesindeki şirketler ile yapacakları bu toplu konut projesiyle, her bütçeye hitap edeceklerini belirterek, içerisinde çocuk parkları, yeşil alanları olan bu site şeklindeki konutlara , vatandaşlarımızın, düşük peşinat ve düşük taksitlerle sahip olacaklarını söyledi.

Projeyi de SANKON (SANDIKLI KONUT) PROJESİ olarak adlandırdıklarını söyleyen MUSTAFA GÜREL, çeyrek asırdan bu tarafa müteahhitlik yaptığını, bu güne kadar bin beş yüzün üzerinde konut inşa ettiğini belirterek, konut işi, inşaat işi benim işim. Sandıklı beni iyi tanır. İnşaat işini en iyi bilenlerden birisi olduğumu iyi bilir. Ben de bu konuda Sandıklı Halkımıza söz veriyorum. SANKON TOPLU KONUT PROJESİ ile hem dar gelirli vatandaşlarımız konut sahibi olacak, hem de Sandıklı ekonomimiz canlanacak dedi.

Editör: Haber Merkezi