Gürel, “Gençler istedi biz de yapacağız”

Milliyetçi Hareket partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL, Sandıklımızda oy kullanacak 18-30 yaş arası tüm gençlerimize bir mektup yazarak, "Şehrim İçin Bir Fikrim Var" diyorsanız, bizlere whatsap hattımızdan ulaşmalarını istedik. Whatsap hattımızdan gelen mesajları arkadaşlarımız tasnif etti ve gençlerimizin en çok talepte bulunduğu konuları bizler de projelendirdik; dedi.

GENÇLER SPOR YAPMAK İSTİYOR.

Whatsap hattından ulaşan gençlerimiz , spor yapacak, kendini geliştirecek bir tesislerin olmadığından, sürekli sporcu ithal ederek başarılı olunamayacağından , şikayetlerini bizlere iletip, Sandıklımızdaki gençlerimize imkan tanınmasını istediler.

GÜREL; Gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişebilmesi için ; 2 adet halı saha ve fitness salonu ,bayanlar için plates salonu , gençlerimizin kültürel faaliyetlerini yapabileceği çeşitli salonlar açılacak ve yapılacak olan AquaPark ve Olimpik yüzme havuzunda gençlerimiz ve Sandıklı halkımız hem vakit geçirecek, hem spor yapacak hem professional hocalardan yüzme kursu alacaklar. İnşallah Sandıklımızda yüzme bilmeyen genç kalmayacak dedi.

GÜREL; Bizim Belediye Başkanlığımızda Sandıklılı sporcularımıza önem verilecek, gençlerimize spor eğitim hizmeti ile ilgili alt yapı oluşturulacaktır diyerek, SANDIKLISPOR ile KUMALARSPOR' un koordinasyonunun sağlanarak, mali külfetten kurtulunacağını ve de, kendi çocuklarımızın buralarda vitrine çıkacağını belirtti.

GENÇLER YEŞİL ALAN İSTİYOR.

Gençlerimizin çoğunluğu Sandıklımızın hava alacağı yeşil alanların olmamasından dolayı şikayetçi ve yeşil alanla ilgili projeler istiyorlar diyen, GÜREL, Bizler de bu konuyu arkadaşlarımızla değerlendirdik. Maalesef çarpık yapılaşmadan dolayı şehrin merkezinde çok fazla yeşil alan olacak yer kalmadı. Ama BEN değil BİZ yöneteceğiz anlayışı gereği yılmadan Sandıklı için yeşil alan projeleri hazırladığını belirten GÜREL, madem gençler Yeşil alan istiyor, bizler de yapacağız.dedi.

GÜREL ; Mevcut İlçe Tarım Müdürlüğü ve Orman Dairesinin olduğu alana, yeşil alanı bol olan, çocuk oyun parkları, oturma alanları bulunan, şehrin nefes alabileceği rekreasyon alanı olarak düzenleyeceğini ve ayrıca şehrimizi boydan boya kaplayan ve eskiden badem ağaçları bol olduğu için Bademlik diye adlandırılan alan, yeniden değerlendirilecek, buraya başta badem olmak üzere bir çok meyve ağaçları ile, çınar ağaçları dikilerek, alan yeşillendirilecek, oturma alanları, mesirelik alanlar yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır .Hemşerilerimizin internete daha kolay erişim sağlayabilmeleri için , şehrin belirli noktalarında ücretsiz Wİ-Fİ halkımızın hizmetine sunulacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi