Güney Kore Büyükelçisi  Cho, Vali Güner'i  Ziyaret Etti

        Valimiz Hakan Yusuf Güner, programları dahilinde ilimize gelen Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho'yu makamında ağırladı.
 
Ziyaret öncesi Valilik şeref defterini imzalayan Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho, nazik karşılamalarından dolayı Sayın Valimize teşekkür etti.
 
Afyonkarahisar'da bulunmanın kendisi için çok anlamlı ve önemli olduğunu belirten Cho, Valimiz Hakan Yusuf Güner'in güler yüzlü olmasından ve Afyonkarahisar'ın tüm kaynak ve değerlerine hakim bir Vali olmasından dolayı kutladı.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Güner, Büyükelçi Yunsoo Cho’ya Afyonkarahisar'ın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler verirken, Afyonkarahisar'ın sahip olduğu jeotermal su ve buna bağlı olarak geliştirilen projeler hakkında bilgiler aktardı.
 
Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho'ya kendilerini her zaman Afyonkarahisar'da ağırlamak istediklerini belirten Valimiz Güner, günün anısına Afyonkarahisar Valiliği tarafından hazırlanan Afyonkarahisar Vizyon Rehberi, Tanıtım CD'si, kent haritası ve Afyonkarahisar'a özgü yayınların yanı sıra Afyonkarahisar mermerinden yapılmış satranç takımı hediye etti.
 
Editör: Haber Merkezi