GÜNEŞ'TEN BALKANLIOĞLU'NA ZİYARET
Sandıklı İlçesinde düzenlenen İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Kontrolörleri değerlendirme toplantısına katılmak üzere İlimize gelen İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Vali irfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, Bakan Yardımcısı Osman Güneş’i hükümet konağı önünde karşıladı. Karşılama töreninde Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Genel Meclisi Başkanı. AK Parti İl Başkanı da hazır bulundular.
İlk olarak Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Osman Güneş, daha sonra Vali makamına geçerek, sıcak karşılamalarından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu ve diğer Afyonkarahisar protokol üyelerine teşekkür etti.
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Valilik ve Müsteşarlık gibi üstün görevleri sırasında kendisini her zaman örnek aldığını söylediği Bakan Yardımcısı Osman Güneş’in ziyaretinden dolayı duyduğu onur ve mutluluğu dile getirdi.
Konuşmasında Afyonkarahisar hakkında da bilgiler veren Vali İrfan Balkanlıoğlu, bir zamanlar Sandıklı Kaymakamlığı görevini de başarıyla yürüten Bakan Yardımcısı Osman Güneş’in, Afyonkarahisar’a ve Afyonkarahisarlılara çok yakın bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi.
Ziyaret sırasında konuşan İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Güneş ise, ilk görev yerlerinden biri olan Sandıklı İlçesinde İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Kontrolörlerine yönelik olarak düzenlenen değerlendirme toplantısı açılışı için Afyonkarahisar’a geldiğini söyledi.
Afyonkarahisar’a hiçte yabancı biri olmadığını belirten Güneş, bir dönem Sandıklı İlçesinde Kaymakamlık görevi de yaptığını hatırlatarak; “Eski dostlarımı, arkadaşlarımı gördüm çok mutlu oldum. Afyonkarahisar her yönüyle çok değişmiş ve gelişmiş. Özellikle termal tesisler göz kamaştırıyor. Bu hem benim için hem de ülkemiz için çok sevindiricidir.
Bakan Yardımcısı Osman Güneş, gerek Valilik görevi sırasında, gerekse İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı görevi boyunca çalışmalarını yakından takip ettiği Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etmekten de ayrıca mutluluk duyduğunu söyledi.
Ziyaret sırasında Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretin anısına Bakan Yardımcısı Osman Güneş’e Bayat El dokuma kiliminden takdim etti.
Ziyarette; Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Genel Meclisi Başkanı. AK Parti İl Başkanı da hazır bulundular.
Editör: Haber Merkezi