Gümüş, “zaferleri asla unutturmayacağız”

İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş Çanakkale Zaferinin 103 üncü yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Gümüş açıklamasında, “18 Mart Çanakkale Zaferi Türk ulusunun vatanını her türlü olumsuzluklara rağmen nasıl savunduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının vatanı uğruna aç, susuz ve uykusuz hayatları pahasına canlarını feda ederek Türkiye Cumhuriyetinin bu günlere gelmesini yeni nesle asla unutturmayacağız” dedi.

İyi Parti İl Başkanı Erdal Gümüş açıklamasında, “ Çanakkale Zaferi üzerinden yıllar, hatta yüz yıllar geçse de tüm dünyaya örnek bir mücadeleyi göstermiştir. Ayrıca bu mücadele Türk ulusuna kılavuz olmuştur. Aziz şehitlerimiz yattıkları yerde şunları bilsinler ki, temiz kanlarıyla suladıkları bu vatan topraklarını, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak muhafaza edilecektir.

Her zaman gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Çanakkale Zafer Destanımızın 103 üncü yıldönümü nedeniyle, şehitlerimizi rahmetle anıyor ve zaferin tüm ulusumuza kutlu olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi