Gül Anneler derneğinden anlamlı bağış
Gül Anneler Derneği, Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi’ne, elektrokardiyografi (EKG) cihazı ile NST Prob cihazı bağışında bulundu.
Gül Anneler Derneği üyeleri, Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi Başhekimi Mesut Köse’yi makamında ziyaret ederek, bebeğin iyilik halinin değerlendirilmesinde kullanılan NST Prob cihazı ile kalp çalışmasının bir gün boyunca kaydedilmesini sağlayan EKG cihazını teslim etti.
Ziyarette konuşan Gül Anneler Derneği Onursal Başkanı Seviye Özsoy, hastaneye küçük de olsa bir katkıda bulunmak istediklerini, dernek yönetimiyle aldıkları karar neticesinde, ihtiyaç olduğunu öğrendikleri EKG ve NST Prob cihazını temin ederek, doğumevine bağışladıklarını, bu nedenle de gururlu olduklarını ifade etti.
Cihazların yararlı olacağına inandıklarını söyleyen Özsoy, bu zamana kadar Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi ile birlikte çalıştıklarını, çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.
Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi Başhekimi Köse ise dernek yönetimine katkılarından dolayı teşekkür ederek, hazırlattığı plaketi Dernek Başkanı Şeyda Çetinbaş ile Onursal Başkan Özsoy’a takdim etti.
Editör: Haber Merkezi