GÜL ANNELER, 41’NCİ DÜĞÜNÜ YAPTI..
Afyonkarahisar Gül Anneler Derneği, bugüne kadar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Esirgeme yurtlarından yetişmiş birçok gence yuva kurdu. Dernek, 41'inci düğünlerini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.
Dernek Başkanı Halise Saygı, şimdiye kadar yaptıkları faaliyetlerde kendilerine destek veren iş adamı ve hayırseverlere teşekkür etti. Amaçlarının, ihtiyaç sahibi bu çocukları sıcak bir yuvaya kavuşturmak olduğunu belirten Saygı, "Bazen kız tarafı, bazen de erkek tarafı olduk. Gençlerimizin yuvalarında hiçbir şeyi eksik etmemeye de özen gösterdik. Beyaz eşyadan mobilya takımına kadar evlerini dayadık döşedik. Bu çalışmalarımızda insanlardan ciddi destek gördük. Daha önceki senelerde evlenen çiftlerin Bebek sevincine de ortak olduk. Yine tüm ihtiyaçlarını karşıladık." dedi.
Saygı, geçtiğimiz günlerde Büşra ve Murat çiftini evlendirdiklerini belirterek, bunun 41'inci düğünleri olduğunu anlattı. Çiftleri, evlendikten sonra da yalnız bırakmadıklarını belirten Saygı, iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olduklarını dile getirdi.
Editör: Haber Merkezi