Güçlü Kadınlardan öğrencilere hediye yağmuru

İlimizde yaptıkları etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Afyonkarahisar Güçlü Kadınlar Derneği üyeleri bu defa öğrencileri hediye yağmuruna tuttular. Daha öncede sağlık çalışanlarına, emniyet güçlerine, Jandarma ekiplerine, öğretmen ve üniversite öğrencilerine çeşitli sürprizler hazırlayan ve kendi elleriyle yaptıkları yiyecekleri ikram eden Güçlü Kadınlar Derneği üyeleri dün de ilimiz Şuhut yolu üzerinde bulunan Bozdoğan Halımoru ilk ve ortaokulu öğrencilerini hediye yağmuruna tuttular.

Daha önce ziyaret ettiği okulda okul idaresi ve öğrencilerle görüşüp sohbet eden Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Canser Kuzu, öğrencileri başarılarından dolayı kutladı ve en yakın sürede onları ödüllendireceği sözünü vermişti.

Okul idaresi ve öğrencilerin talepleri üzerine öğrencilerin tümüne kırtasiye malzemesi, kışlık bot ve mont hediye eden Canser Kuzu, öğrencileri kendi elleriyle giydirdi.

Geçtiğimiz ay Şuhut ilçe ziyaretinin ardından İlimize dönerken Bozdoğan Halımoru ilk ve ortaokulu öğrencilerinin çok yüksek bir sesle İstiklal Marşımızı okurken duyan ve etkilenip okulu ziyaret edip tüm öğrencileri tebrik eden Canser Kuzu, öğrencilere hediyeler sözü vermişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Canser Kuzu; "Öğrencilerimizin var güçleri ile bağırarak İstiklal Marşımızı okumaları beni çok etkiledi. Okulu ziyaret edip öğrencileri ve idarecileri tebrik ettim. Okulun eğitim başarısı ve öğrencilerin çok zeki olmalarına çok sevindim. Onları verdiğimiz bot, mont ve sınırsız kırtasiye malzemelerini getirip onlara teslim ettik. Öğrencilerimizin hiç birini ayırt etmeden hediyelerini verdik. Hiç biri ihtiyaç sahibi değil ancak bizim de gönlümüzden bu geldi. Hepsi de çok sevindiler ve bizlerde öyle.

Bizlere bu konuda katkı sağlayan Özel Dr. Fatih Öğüç Fertillife Afyon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fatih Öğüç'e, Güçlü Kadınlar derneği yönetim kurulu üyelerimize katıklarından dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

Okuldaki tüm öğrencileri kendi elleriyle giydiler Güçlü Kadınlar Derneği üyeleri öğretmenlerle de sohbet ederek, okul ve öğrencilerin eğitim durumu hakkında bilgiler aldılar.

  1. Kuzu, Güçlü Kadınlar Derneği tarafından başlatılan 'Bu kış çocuklar üşümesin' kampanyasının devam ettiğini belirterek, katkıda bulunmak isteyenlerin 0538 513 24 42 numaradan kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.
Editör: Haber Merkezi