Görgöz,“CHP Kurtuluş Savaşının ateşinde doğmuştur”

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, yazılı basın açıklamasında:


“Bugün tüm ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. Birlikte genel bir değerlendirme yaptık.

37.Olağan Kurultayımızı gerçekleştirdik. Biliyoruz ve inanıyoruz ki bu kurultay, CHP’nin muhalefetteki son kurultayı olacaktır.
Kurultayda, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi” açıkladı. Bu Beyannamenin altına tüm kurultay delegeleri imzasını attı.
Laik Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına girerken açıklanan beyanname, CHP’nin iktidar yolundaki kararlılığının en önemli göstergesidir.

18 yıllık saray iktidarı, ülkemizin sorunlarına çözüm üretemez durumdadır. Tıkanmıştır. Hemen her gün sunni gündemler yaratarak, halka rağmen iktidarda kalma çabasını sürdürmektedir.

Son yaşanan Joe Biden hikayesi de bunlardan biridir.
CHP savaş meydanlarında kurulmuştur. Laik Türkiye Cumhuriyetinin kurtarıcısı ve kurucu partisidir.

Bağımsızlık bizim karakterimizdir. Dolayısıyla bizim barış, demokrasi ve özgürlük mücadelemiz, hiçbir emperyal güce muhtaç değildir. Biz siyaseti okyanus ötesinin çıkarları için değil, milletimizin çıkarları için yaparız.

Joe Biden’nin saray iktidarının değirmenine su taşıma çabası da, iktidarın gidişine engel olamayacaktır.

Biz, CHP Afyonkarahisar il ve ilçe örgütleri olarak, birlik ve bütünlük içerisinde, halkımızla beraber canla-başla çalışıyoruz. Hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Yolumuz iktidar yoludur, yolumuz açık olsun”dedi.

Editör: Haber Merkezi