GÖRGÖZ: “ZAM, ZULÜM, ZİNDAN MODELİ”
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, başta sigara olmak üzere bütün zamların sıralandığının altını çizerken ‘Zam, Zulüm, Zindan’ modeli uygulandığını savundu. Görgöz, bunun bir başlangıç olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''Yakında bütün vergilere zam uygulanacak. Maalesef sıcak para bitti. Hükümet bu parayı halktan almaya çalışmakta. Satılacak yer kalmadı. Otoyollar, köprüler satıldı. Sıra milli piyango, süper toto gibi şans oyunlarının satılmasında. Çok para kazandıran yerler bir bir satıldı. 2012 yılı, 2011 ve 2010 yıllarına oranla çok daha kötü geçen bir yıl oldu. Daha önce geçtiğimiz yıl kadar kötü bir yaşamamıştık.''
Başkan Görgöz, ODTÜ olaylarına değinirken, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a da gönderme yaptı. ODTÜ rektörlerini kınayan diğer üniversite rektörlerini taraflı olarak niteleyen Görgöz ''Son günlerin en sıcak olaylarından birisi ODTÜ. Sayın Başbakan buraya 3500 polis, zırhlı araçlar ve kimyasal silahlarla gitmiştir. ODTÜ Rektörü'ne çok kötü ithamlarda bulunmuştur. Bizim üniversite rektörümüzün de arasında bulunduğu birkaç üniversite rektörü, ODTÜ Rektörü'nü kınamışlardır. Ben de buradan ODTÜ Rektörü'nü kınayan taraflı rektörleri kınıyorum. Bu olaylardan anlaşılacağı gibi ülkede ileri demokrasi değil, ileri faşizm hakimdir'' dedi.
Seçim çalışmalarına da değinen Başkan Görgöz, çalışmalara başladıklarını belirtirken, birkaç ilçe ve beldede aday adaylarının belli olduğunu söyledi, ancak isim vermekten kaçındı. Afyonkarahisar’da da iddialarının olduğunu belirten Görgöz, şöyle
''Aday adayları belli oldu. Bu sene Afyon’da iddialıyız. Bizim tüm gruplarımız çalışıyor, Afyonkarahisar’ın eksiklerini buluyor, o eksiklerin giderilmesi için projeler hazırlıyoruz. Göreceksiniz seçim zamanı hepsinin projesi tamamlanmış olduğunu'' diye konuştu.
'Afyonkarahisar Belediye Başkanı olmak ister miydiniz?' yolundaki soruyu yanıtlayan Görgöz, Afyonkarahisar’a hizmet etmekten büyük onur duyacağını belirtti. Görgöz, ''Keşke öyle bir görev verseler bana. Biz CHP olarak Afyon’a hizmet etmekten büyük gurur duyarız” dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi