Görgöz, “Millet ittifakı dayanışma içerisinde daha da güçlenecek”

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, yazılı basın açıklamasında:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada İmamoğlu için 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı çıktığı açıklanmıştı.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Almanya programını yarıda keserek Türkiye’ye döndü.

Dün (15 Aralık) Saraçhane’de, Millet İttifakı Genel Başkanlarının katılımıyla, çok yoğun, coşkulu bir miting gerçekleştirdik.

Miting de tüm Genel Başkanlar ve İBB Başkanı Sayın İmamoğlu verilen kararların, hukuksuz ve adaletsiz olduğu ile ilgili görüşlerini açıkladılar. Tüm Genel Başkanların, 6’lı Masanın, “Millet İttifakının” dayanışma içerisinde daha da güçlenerek devam edeceği hakkında söylemleri halkımızın umutlarını daha da artırmıştır. 100 binlerce insan, havanın kararmasına, yağan yağmura rağmen tüm dikkatiyle konuşmaları dinlemiş, “iktidar, iktidar” sloganları atarak coşkuyla destek vermiştir.

Halkımız hak, hukuk ve adalet için demokrasi, özgürlük ve eşit insan haklarının yeniden tesis edilmesi için seçimlerin gününü bekliyor.

Biz Saraçhane’den, iktidara geliyor olmanın sevinci, inancı ve umuduyla döndük.

Az kaldı; Geliyor Gelmekte Olan…”dedi.

Editör: Haber Merkezi