Görgöz; “CHP iktidarının ilk bir haftasında neler yapacağız?”

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, yazılı basın açıklamasında;

“İlk yapılacak genel seçimde, Allah’ın izni, halkımızın desteğiyle iktidara geldiğimizde, ilk 1 hafta içerisinde yapacaklarımızı değerli kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.
*Katar ordusuna peşkeş çekilen Sakarya’daki Tank-Palet Fabrikası’nı hemen geri alıp, şanlı ordumuza iade edeceğiz.
*Esnafın, pandemi döneminde bankalardan aldığı kredilerin faizlerini silecek, anaparayı ise makul ölçülerde taksite bağlayacağız.
*Bir kararname ile esnafın stopaj vergisini kaldıracağız.
*Çiftçilerin, bankalardan veya tarım kredi kooperatiflerinden aldıkları kredilerin faizlerini sıfırlayacak, anaparayı ise makul ölçülerde taksite bağlayacağız.
*KYK borçlarından dolayı başlatılan tüm hacizleri durduracak, borçların faizlerini silecek; borçlu olanlar iş sahibi olduğunda, anaparayı makul taksitlere böleceğiz.
*Beşiktaş’taki terör saldırısında hayatını kaybeden 39 polis, 8 sivil, toplam 47 şehidimiz için toplanan paraların tamamını faizleriyle birlikte hak sahiplerine teslim edeceğiz.
*15 Temmuz Şehit ve Gazileri için vatandaştan toplanan paraların tamamını faizleri ile birlikte hak sahiplerine vereceğiz
*Hangi koşulda, bedeli ne olursa olsun; vatan topraklarına sahip çıkacak, Süleyman Şah Türbesi’ni vatan toprağına geri götürerek, orada şanlı bayrağımızı dalgalandıracağız.
*Kapatılan Askeri Hastaneleri geri alacağız ve ordumuza teslim edeceğiz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi