Gönüllerin Başkanı Gönül Sofrasında

Zeybek Başkan Hemşehrileri İle Beraber Orucunu Açtı

Hemşehrilerimiz Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz mahalle iftarlarında aynı sofrada buluşuyor. Belediyemiz tarafından düzenlenen Ramazan ayı geleneksel halk iftarları programı, Sümer ve Fakıpaşa Mahallelerine verilen iftarla devam etti. Hoşgörü ve paylaşmanın ortak noktası olan gönül sofrasına Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Belediye Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Murat Öner, Barış Dal, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Sümer Mahalle Muhtarı İsa Altıntaş ve mahalle sakinleri katıldı.

Afyonkarahisar’ın mahallelerinde belediyemizce sırayla kurulan iftar sofraları hemşehrilerimizi Ramazan ayının bereketini paylaşmak için bir araya getiriyor. Mahalle sakinlerimiz, hem komşuluk ilişkilerinin gelişmesine vesile olan hem de birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren iftar sofralarına yoğun ilgi gösteriyor. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek bu kez de Sümer ve Fakıpaşa Mahallelerine verilen iftar yemeğine katıldı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Zeybek Başkan iftar öncesi bol bol hatıra fotoğrafları çekildi. Vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve ramazanlarını tebrik eden Zeybek Başkan, yapılan duaların ardından mahalle sakinleriyle birlikte orucunu açtı.

“BU YIL RAMAZAN’I HAKETTİĞİ GİBİ YAŞAYACAĞIZ”

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda farklı noktalarda mahalle iftarları verdiklerini söyleyen Zeybek Başkan, “Siz kıymetli halkımızın ilgisi bizleri çok memnun etti. Ramazan ayının paylaşmak, aynı heyecanı yaşamak, birlik ve beraberlik olduğunu bir kez daha burada yaşadık. İftar buluşmalarımızda mahalle sakinlerimizle aynı sofrada buluşuyoruz. Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşıyoruz. İki yıl bir pandemi süreci yaşadık. Haliyle bu iki yılda eski ramazanlar gibi bir ramazan yaşayamamıştık. İki yıldır iftar çadırımız da yoktu. Şimdiyse başta iftar çadırımız olmak üzere, iftar sonrasında yapacağımız programlarla bu ramazanı daha heyecanlı, daha samimi ve daha güzel geçirmeyi arzu ediyoruz. İftar çadırlarımız ramazanın son gününe kadar faaliyet gösterecek. Ben de fırsat buldukça siz değerli kardeşlerimizle burada beraber iftar açmaya gayret edeceğim. İnşallah rabbim bizlere bayrama kavuşmayı nasip etsin” dedi.

Editör: Haber Merkezi