Gönül Belediyeciliği ile Gönüller Fethediliyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Hattatkarahisar Mahallesi'ni ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı Mehmet Zorluer ile mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi.

Her Cuma bir mahallede namazını kılıp daha sonra 'sorunları yerinde çözmek için' mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Sorunları yerinde dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in bu haftaki adresi Hatatkarahisar Mahallesi oldu.

  1. öncesinde, gittiği her noktada ve çıktığı her platformda, "Sorunları yerinde çözeceğiz" diyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, göreve geldikten sonra, mahalle muhtarlarının ilettiği sorunları yerinde görüp incelemeye devam ediyor.

Başkan Zeybek, mahalle sakinleriyle görüşerek, sorunlarını ilk ağızdan dinledi. Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı Mehmet Zorluer ve birim müdürleri de bu ziyarette kendisine eşlik etti. Mahalle ziyareti sonrası Mecidiye Semt Pazarı’nda vatandaşlarımızla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Pazarcı esnafına bol kazançlar diledi, vatandaşlarımızla sohbet etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek halka yakınlığı gönülleri yine fetih etti

Editör: Haber Merkezi