Gönlümüz bir soframız bir

Afyonkarahisar Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, iftar çadırları ve dağıtım noktalarıyla bu yılda vatandaşlarımıza sofralarını açıyor.

İlki Sahipata Mahallesinde düzenlenen gönül sofrasının bir sonraki durağı, Akmescit Mahallesi oldu. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği iftar sofralarında mahalle halkı yağmurlu havaya rağmen iftara adeta akın etti.

İftarın ardından vatandaşlarımızla hasbihal etti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in davetlisi olarak düzenlenen iftar yemeğine Afyonkarahisar Miletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ali Çetin, Sosyal Tesis Birim Sorumlusu Metin Köken, Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Hasan Azak, Akmescit Mahalle Muhtarı Celal Acar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Akmescit Mahallesi’nde yaşayan zengin, fakir, genç, yaşlı, kadın, erkek farketmeksizin birçok mahalle sakininin katıldığı mahalle iftarında birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin en güzel esintileri yaşandı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven Akmescit Mahallesi’nde ki iftarın ardından Mahalle Muhtarı Celal Acar’a konuk oldular. Başkan Mehmet Zeybek, Belediyemiz tarafından restore edilerek muhtarlık binası olarak kullanılan Akmescit Konağı’nda vatandaşlarımızla hasbihal etti.

Editör: Haber Merkezi