“Gıda Kuyrukları Ramazan Ayında Da Devam Edecek mi?”

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal gündemi değerlendirdi.

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Türkiye’nin Ramazan ayında gene gıda kuyruklarına gireceğini söyledi.

Başkan Uysal: “Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimi devam ediyor. Barış için görüşmeler yapılıyor ama ABD barış istemiyor. Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımların etkili olması için savaşın uzamasını sağlıyor.
ABD, savaşı başlatır, ama taraflardan birinin galip gelmesini de istemez.
ABD, kaos ister, kargaşa ister, çözümsüzlük ister. ABD, hiçbir savaştan zarar görmemiş aksine her savaşta ekonomisi büyümüştür. Dünya barışı için, iç barış için, demokrasi için bir numaralı tehdit ABD’dir. Bu sözü bizden başka bir parti söyleyemez. ”dedi

“Millete tepeden bakmaya başladılar”
Ramazan ayında gene gıda kuyruklarına gireceğini söyleyen Başkan Uysal: “Halkımız ucuz ayçiçek yağı, et, bakliyat, ekmek alabilmek için saatlerce bekliyor. Ak Partinin yanlışlarının ceremesini millet çekiyor.
Avrupa’sı, Amerika’sı bir oldu şeker fabrikalarını özelleştirin, pancar ekmeyin, çiftçiye destek vermeyin dediler. Piyasada şeker bulunmuyor.
Tarımda dışa bağımlılık yüzünden kuyruk var, yokluk var, pahalılık var.
Bir kilo domates 15, 5 litrelik ayçicek yağı 200, ramazan pidesi 5 lira, 6 lira olmuş millet kara kara düşünüyor. Mutfaklarda huzur yok, evlerde neşe yok.
Mübarek ramazan ayının bereketini kaçırdılar. Bu aziz millete Ramazan sevincini çok gördüler. Bunların sorumlusu Ak Partidir. 20 yıldır ülkeyi tek başına yönetince ne oldum delisi oldular. Millete tepeden bakmaya başladılar. ”dedi.

Editör: Haber Merkezi