Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, RSP’yi Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci Spor Hizmetleri Müdürü Osman Murat Erdoğan, Spor Uzmanı Kurtuluş Arslan ilimizde Ücretsiz Kolej Eğitimi veren Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolejine ziyarette bulundu.

Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci Spor Hizmetleri Müdürü Osman Murat Erdoğan, Spor Uzmanı Kurtuluş Arslan’ı Okul Müdürü İbrahim Çakal ve Müdür Yardımcısı İshak Atcı karşıladı. Futsal, Güreş, Voleybol, Karete, Tekvando, Bisiklet, Bocce vb dallara il, bölge, Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonlarını barındıran okulu ziyaret eden Feyzullah Dereci; “Okulun eğitim kadar spora yaptığı desteklerde bizi mutlu ediyor ”dedi.

Protokol İmzalandı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile Okul müdürü İbrahim Çakal ortak protokol imzaladılar. İmzalanan protokol ile Gençlik ve Spor il müdürlüğünün başarılı öğrencileri Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolejinden çeşitli burslar ile eğitim görecekler. Konu hakkında konuşan okul müdürü İbrahim Çakal; “Ücretsiz kolej eğitimi veren kurumumuz her zaman her alanda başarılı öğrenciler ile çalışmak istemektedir. Bu kapsamda sayın Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’nin okulumuza yaptığı ziyareti de fırsat bilerek ortak bir protokol imzaladık. Protokol ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bize belirteceği 30 öğrenciye ekstra burslar vererek eğitimlerini okulumuzda almalarını sağlayacağız.”dedi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci de; “Eğitim yanında sportif faaliyetlere özen gösteren Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji ile imzaladığımız protokol en az 5 yıllık bir süreyi kapsayacaktır. Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda başarı elde eden öğrencilerimiz Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolejinde ekstra burslar alacak. Geçmiş yıllarda özellikle güreşçi öğrencilerimiz Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolejine gelerek güzel başarıla elde ettiler.” dedi

Heyet ARTUK AVİTİON’u da Gezdiler

Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci Spor Hizmetleri Müdürü Osman Murat Erdoğan, Spor Uzmanı Kurtuluş Arslan Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolejinin ardından İlimizin önemli yatırımlarından eklemeli imalat teknoloji ile üretim yapan ARTUK AVİTİON’u ziyaret ettiler. Eklemeli imalat teknolojisi le başta titanyum olmak üzere savunma sanayi, sivil havacılık ve medikal sektörlerine üretim yapan şirket hakkında bilgi aldılar.

Editör: Haber Merkezi