“Gençlerimiz heyecanımız, kadınlarımız görünmeyen kahramanlarımız”

AK Parti Afyonkarahisar İl Koordinatörü Kurtcan Çelebi, İl Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte Merkez İlçenin haftalık olağan toplantılarına katıldı. Burada konuşan Çelebi kongre sürecinin başladığını söyledi. AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen de yaptığı konuşmada “Gençlerimiz heyecanımız, kadınlarımız görünmeyen kahramanlarımız” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Koordinatörü Kurtcan Çelebi, İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Çelebi daha sonra Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte Merkez İlçe Başkanlığının haftalık olağan toplantısına katılarak istişarelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerini hatırlattı

Toplantılarda konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, “Olağan kongre sürecimiz 7 Ekim itibariyle başladı. İnşallah bu süreçte sık sık bir araya geleceğiz. Tabi bizim ana kademe kongreleri ile eş zamanlı olarak ya da Gençlik ve Kadın Kollarımızın kongreleri devam edecek. Son olarak 31 Mart seçimlerinde yoğun bir çalışma yaptık. Hepinizden Allah razı olsun. Biz biliyoruz ki gençlerimiz ve kadınlarımız yorulmaz, durmaz ve duraksamaz. Eskiden bayrak asardık ama şimdi bunun yerini sosyal medya aldı ve ciddi bir başarı sağladık. Sizlerden Allah razı olsun. İnşallah bu heyecanımızı kaybetmeden devam edeceğiz. Maksat rıza-i İlahidir. Makamlar mevkiler kimseye baki değildir. Ben de zamanında Gençlik Kollarında başladım. Bugün il başkanıyım ama yarının il başkanları sizlersiniz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız’ın yürüyüşüne ayak uydurmak zorundayız. Arkasında kalmayacağız. AK Parti'nin büyük hedefleri var. Bu hedefleri gerçekleştirmek için hepimizin dün olduğu gibi bugün de yarın da ayrı ayrı çalışması gerekiyor. Büyük bir teşkilata sahibiyiz. Bunun kıymetini bilmemiz lazım. Bu teşkilatlarda gençler bizim heyecanımız, kadınlarımız da görünmeyen kahramanlarımızdır. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘Bize Ömerler lazım. Bu Ömerleri bulduğumuzda, şuanki konumumuzdan daha ileri bir konuma geleceğiz, hiç endişeniz olmasın.’ Dedi.

“Yenilenme ve tazelenme süreci”

İl Koordinatörü Kurtcan Çelebi ise konuşmasında, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan' daha önce kongreyle ilgili açıklama yaptı. 7'nci Olağan Kongre süreciyle ilgili MKYK karar aldı. 7'nci Olağan Kongre sürecimiz 7 Ekim 2019 itibarıyla başladı. İnşallah alnımızın akıyla bu süreci atlatacağız. Kongreler bizim yenilenme ve tazelenme süreçlerimizdir” ifadelerine yer verdi.

“Sosyal medya yalanlarını gençler çürütüyor”

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan da bir konuşma yaparak gençlerin sosyal medyada ülkemize karşı yapılan karalama kampanyalarını çürütmedeki etkisine dikkat çekti; “Barış Pınarı operasyonunda dünyada ülkemiz hemen hemen bütün ülkeler tarafından yalan haberler üzerinden hedef haline getirildi. Ancak bizler de bu sosyal medya operasyonlarına karşı gençler olarak sürekli teyakkuz halinde idik ve bu durumumuz halen devam ediyor. Çünkü sürekli bir yalan haber yayılıyor. Gariptir bu yalan haberlere maalesef içimizdeki bazı muhalefet partileri de destek veriyor. Biz de bunlara karşı bir çalışma yaparak bunların yalanlarını çürütüyor ve gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyoruz. Bu yüzden gece gündüz demeden siyasi parti ayrımı gözetmeden bu noktada herkesin bu tür yalan haberlere karşı çalışma yapması gerekiyor. Çünkü suçlanan bir siyasi parti değil, ülke suçlanıyor. Halk suçlanıyor, toplum suçlanıyor. Suçlandığı şeyler de tamamen yalan üzerine kurulu.”

“Kadın kolları bu işin mayasıdır”

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk de konuşmasında Kadın Kolları’nın AK Parti'nin görünmeyen yüzü olduğunu kaydetti. Ertürk, “AK Parti 2002 yılından bu yana seçimlere girdi. Bütün seçimlerden sandıktan zaferle çıktı. Bu başarının mimarlarından biri de şüphesiz Kadın Kollarıdır. Kadınlar siyasete nezaket muhabbet ve zarafet getirdi. Haliyle de başarılar ardı ardına geliyor. Bütün seçimlerde gece gündüz demeden arı gibi çalışarak zafer mücadelesi veriyorlar. Topyekûn harekete geçerek çalmadık kapı bırakmıyorlar. Kadın kolları bu işin mayasıdır” dedi.


 

Editör: Haber Merkezi