Gençlerden Çetinkaya'ya ziyaret

Afyonkarahisar'lı çok sayıda genç, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'ya Seçim Koordinasyon Merkezinde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, gençlerle Seçim Koordinasyon Merkezinde buluştu. Çok sayıda genç tarafından gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşen ziyarette Afyonkarahisar'ın geleceği konuşuldu.

HİZMET İÇİN SORUNLARI BİLMEK GEREKİYOR

Geçlerin yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılaşan Çetinkaya, Afyonkarahisar'ın sorunlarını çok iyi bildiğini dile getirerek, "Göreve geldiğimizde yapacağımız öncelikli çalışmalarımızdan birisi öğrencilerimizin ulaşım problemini çözmek olacak. Konuyla ilgili siz genç arkadaşlarımızın görüşlerini alarak fizibilite çalışmalarımızı yaptık. Ben Afyonkarahisar'da doğdum ve burada da yaşıyorum. Bir kente hizmet edebilmek için, o kentin mahallelerini, sokaklarını, caddelerini, esnafını, bilmek gerekiyor. Kısacası Afyonkarahisar'da vatandaşların yaşadıkları sorunları bilmek gerekiyor. Gencinden yaşlısına Afyonkarahisar'da trafikte giderken nerede sorun yaşıyor, hangi mahallede çukur var bunları bilirseniz vatandaşın sorunlarına çözüm odaklı hizmeti nasıl yapacağınızı da bilirsiniz." dedi.

GENÇLER ÇETİNKAYA DİYOR

Daha sonra gençlerin sorunlarını dinleyen Çetinkaya projelerinde önceliğin gençler, kadınlar, çocuklar, engelli bireyler ve yaşlılar olduğunu belirterek gençlerin görüşlerinin kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Ziyarette konuşan gençler ise, Fatih Çetinkaya'nın genç bir başkan adayı olarak başarılı çalışmalara imza atacağından emin olduklarını ifade ederek, "Başkanımızın gençler için iş imkanı sağlayacak projelerinin bulunmasını bizleri çok memnun etti. Projelerinde gençleri de unutmayan başkanımızı bizlerde ziyaret ederek teşekkür etmek istedik." dediler.

Editör: Haber Merkezi