Genç Girişimciler Uşak’ta

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan, TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde düzenlenen ziyaret programına katıldı.

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan, TOBB İzmir GGK İcra Komitesi Başkanı Süleyman Çınar,TOBB Aydın GGK İcra Komitesi Başkanı Hilmi Duruoğlu, TOBB Manisa GGK İcra Komitesi Başkanı Mustafa Yücel, TOBB Kütahya GGK İcra Komitesi Başkanı Ali Alper Olgun, TOBB Uşak GGK İcra Komitesi Başkanı ve Genç Girişimciler Ege Bölge Temsilcisi Cemal Yalçındağ’ın ev sahipliğinde Uşak’ta buluştu.

KANDEMİR’DEN TAM DESTEK

Genç Girişimciler Kurulu Başkanları, Uşak’taki programları çerçevesinde ilk olarak Uşak Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi S. Selim Kandemir’i ziyaret etti. Kandemir, Genç Girişimciler Kurulu Başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi. Kandemir, “İllerimizde bulunan Genç Girişimciler Kurullarımız genç girişimcilerimizin ticari hayatta daha fazla ve sağlam adımlarla yer almaları için öncülük edecek çalışmalara imza atarak, yol gösterici olmaları gerekmektedir. O nedenle de hepsine çok iş ve büyük sorumluluklar düşüyor. TOBB Genç Girişimciler Kurulu olarak her zaman yanlarındayız, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

GÖRÜŞ VE TALEPLER SUNULDU

Genç Girişimciler Kurulu Başkanları, daha sonra Uşak’ta bir tekstil fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan, “TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve Genç Girişimciler Ege Bölge Temsilcisi Cemal Yalçındağ’a güzel misafirperverliği için teşekkür ederiz. Programımızda, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın S.Selim Kandemir’e görüşlerimizi ve taleplerimizi arz etme imkânı bulduk. Uşak’taki önemli bir fabrikanın da üretim süreçlerini inceledik. Yararlı bir program oldu.Bölge GGK Başkanları olarak iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi