Genç Girişimciler, Siyasi Partileri Ve Basın Yayın Derneği’ni Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret etti.

Genç Girişimciler’in AK Parti ziyareti, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi İsmail Mühsürler için kılınan cenaze namazı dolayısıyla ertelenirken, Milliyetçi Hareket Partisi’ne ziyaret de MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan’ın il dışında olması dolayısıyla bir dahaki ziyaret programında gerçekleşecek.

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nurettin Karaman, İcra Kurulu Üyeleri Mehmet Kolaylı, Yasin İsmet Gökgöz, Cem Burak Şenel ve Ahmet Remzi Gümüş’ün ilk ziyareti, İYİ Parti’ye düzenlendi. Ziyarette İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mustafa Mısırlıoğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet eden Genç Girişimciler, faaliyetlerini anlattı.

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu heyetinin ikinci durağı, Cumhuriyet Halk Partisi oldu. CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız ve CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet eden Genç Girişimciler, daha sonra Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt ile görüş alışverişinde bulunan Genç Girişimciler, basın-yayın kuruluşlarının işleyişi hakkında da bilgi aldı.

Ziyaretler hakkında değerlendirmede bulunan TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grubu bulunan ve ilimizde temsil edilen partileri ziyaret etmek istedik. MHP ziyaretimizi bir sonraki programımızda gerçekleştireceğiz. AK Parti ziyaretimiz ise ATSO Meclis Üyesi Merhum İsmail Mühsürler için kılınan cenaze namazı dolayısıyla ertelendi. Bu vesile ile İsmail Mühsürler’e Allah’tan rahmet, ailesine ve Oda-Borsa Camiamız’a başsağlığı diliyoruz. Ziyaretlerimiz bizim açımızdan verimli geçti. Faaliyetlerimizi anlatma fırsatı bulduk, ayrıca toplumumuzun farklı kesimlerinin gençlerden beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerimizde de belirttiğimiz gibi, bize her zaman destek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Hüsnü Serteser’e teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Editör: Haber Merkezi