Genç Girişimciler Ankara’da

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan ve GGK Üyeleri, Ankara’da temaslarda bulundu.

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan ve GGK Üyeleri, Ankara’daki temasları çerçevesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Çekya Başbakanı AndrejBabis onuruna verilen çalışma yemeğine katıldı.

TOBB Kabul Salonu’nda gerçekleştirilen yemeğin açılış konuşmaları, Çekya BaşbakanıAndrejBabis, Çekya Ticaret ve Sanayi Bakanı KarelHavlicek, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Çekya Ticaret Odası Başkanı Vladimir Dlouhy ve ev sahibi TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu tarafından yapıldı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu çalışma yemeğinin açılışında yaptığı konuşmada TOBB’un Türkiye’de iş dünyasının çatı örgütü olduğunu hatırlatarak, “Yerli ve yabancı, küçük, orta ve büyük ölçekli tüm firmalar, bizim üyemizdir. 1,5 milyon üyemiz var. Ticaret, sanayi, tarım, lojistik, müteahhitlik ve turizm gibi, ekonominin tüm sektörlerini temsil ediyoruz” dedi. Hisarcıklıoğlu TOBB’un yapısı ve Türk-Çekya ticari ilişkilerine ilişkin şunları söyledi: “Yurt dışında da çok geniş bir network’e sahibiz. Hem Avrupa, hem Asya-Pasifik bölgesi, hem de İslam coğrafyasındaki iş örgütlerinin hepsinin yönetimlerinde yer alıyoruz. Avrupa’nın en büyük iş örgütü Eurochambers’ın ve İslam Ticaret-Sanayi ve Tarım Odası’nın Başkan Vekiliyim. Çek Cumhuriyeti Odasıyla, ikili düzeyde ve Eurochambersbünyesinde birlikte çalışıyoruz” dedi.

Özkan ve GKK Üyeleri, TOBB’da Aydın GGK İcra Komitesi Başkanı Hilmi Duruoğlu Uşak GGK İcra Komitesi Başkanı Cemal Yalçındağ, Bitlis GGK İcra Komitesi Bilal Karadoğan ile bir araya geldi. Heyet, birlikte TOBB Ankara GGK İcra Komitesi Başkanı Hakan Tarhan’ı da ziyaret etti ve görüş alışverişinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi