Gecek Termal A.Ş. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Gecek havzasındaki termal zenginliğin verimli kullanılması, devremülk sisteminin güzel bir örnek olarak ortaya konulması amacıyla Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulan Gecek Termal Anonim Şirketi’nin Olağan Genel Kurulu, Gecek Termal A.Ş. tesislerinde yapıldı.

Genel Kurul’a, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Meclis Üyesi Ali İhsan Çiloğlu, ATSO Meclis Üyeleri Mehmet Kurşun, Selçuk Türkmen, Çetin İplikçioğlu, Mustafa Nakilcioğlu, Kadir Öğüt, Gecek Termal A.Ş.’nin önceki dönem Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Anlıak ve Ali İhsan Çavaş, Gecek Termal A.Ş. İşletme Müdürlüğü’nden emekli Habib Öztoprak ve Gecek Termal A.Ş. İşletme Müdürü Mustafa Altıntaş katıldı.

Yapılan Genel Kurul’un ardından Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Çiloğlu; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kadir Öğüt, Mehmet Kurşun ve Selçuk Türkmen; Yönetim Kurulu Muhasip Üye Çetin İplikçioğlu; Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Nakilcioğlu; Murahhas Üye-ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser.

Genel Kurul’un ardından bir değerlendirme yapan Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Meclis Üyesi Ali İhsan Çiloğlu, “Daha öncesinden de Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı idik. Bu Genel Kurul’da yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildim. Bu nedenle teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yapacağımız icraatlarda Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu olarak, işletmeyi daha ileri götürmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız inşallah. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de “Bugün yapılan Genel Kurul neticesinde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na tekrar Sayın Ali İhsan Çiloğlu seçilmiş bulunmaktadır. 2009 yılında göreve geldiğimizde Sayın Bekir Şapcı, Gecek Termal A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapmıştı. Ali İhsan Çiloğlu Bey de Yönetim Kurulu’ndaydı. Sonraki 3 dönem, bu dönem de dahil olmak üzere Ali İhsan Çiloğlu Bey, Gecek Termal A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptı, bu dönem de yapacak. Gecek Termal A.Ş.’de şimdiye kadar görev yapmış Yönetim Kurulu Başkanlarımız’a, Yönetim Kurulu Üyelerimiz’e, İşletme Müdürlüğümüz’ü yapmış Habib Öztoprak Bey’e, tüm personele, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu dönem de yine önceki dönemlerde olduğu gibi ciddi çalışmalarla, bize emanet edilen Gecek Termal A.Ş.’yi en iyi noktalara getirmeye devam edeceğiz. Zaten geçtiğimiz 3 dönemde de ciddi yatırımlar yapıldı. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın bütçesinden hiçbir kuruş ayrılmadan Gecek Termal A.Ş. tamamıyla kendi kazancıyla yenilemeler yaptı, yeni alımlar yaptı, yeni demirbaşlar aldı. Buradaki tüm misafirlerimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştı. Neredeyse hiç şikayet almadan bugünlere geldik. İnşallah yine Ali İhsan Çiloğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’nda aynı derecede hizmetlerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi