Galip Şanlı’dan anlamlı ziyaret

24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlere sayılı günler kala yoğun bir tempoda çalışmaya devam eden, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayan AK Parti Milletvekili Adaya Adayı Galip Şanlı, en anlamlı ziyaretini dün gerçekleştirdi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayları içerisinde en yoğun çalışan, gidilmedik yer bırakmayan Galip Şanlı hafta sonunu da boş geçirmedi. Temayül yoklaması sonrasında ilçeleri ziyaret ederek teşkilat mensuplarına teşekkür eden, kendilerinin unutulmadığını gösteren Milletvekili Aday Adayı Galip Şanlı dün en anlamlı ziyaretini gerçekleştirdi.

Kurban olmaya hazırız

Şanlı, her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü nedeniyle 1992 yılında Kuzey Irak’ta şehit olan Piyade Er Yurdal Sayın’ın annesi Fatma Sayın’ı evinde ziyaret etti. Şehit Annesi Fatma Sayın’ın elini öpen ve hayır duasını alan Milletvekili Aday Adayı Galip Şanlı, “Vatan için, milletimiz için evlatlarını kurban veren şehit annelerimiz için bizde kurban olmaya hazırız. 1992 yılında Kuzey Irak’ta şehit olan Piyade Er Yurdal Sayın’ın annesi Fatma Sayın annemizin ellerini öperek Anneler Gününü kutladık” dedi. Şanlı’nın bu ziyareti takdirle karşılandı.

Editör: Haber Merkezi