FRİGKÜM Eylül Ayı Toplantısı Eskişehir’de Yapıldı.
 
Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliğinin (FRİGKÜM) Eylül ayı toplantısı Valimiz Aziz Yıldırım’ın başkanlığında yapıldı.
 
Eskişehir Seyitgazi İlçesindeki Midas Han’da yapılan toplantıya, Valimiz Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Adar, Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Han Kaymakamı Rızvan Eroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, İl Genel Meclis Üyesi Hilmi Tiril, birlik üyeleri ve diğer yetkililer katıldı.
 
Toplantının açılışını gerçekleştiren ve Frig Vadisinin tanıtımını sağlamak için her ay toplantı yapıldığını hatırlatan FRİGKÜM dönem Başkanı Valimiz Aziz Yıldırım; “Birlik olarak amacımız bölgenin tanıtımına katkı sağlamaktır. Bu amaçla kurulan birlik bu zamana kadar çeşitli çalışmalar yapmıştır. Üç ili kapsayan Frig Vadisinin tanıtımına ve turizm potansiyelinin daha çok arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalara herkes elinden geldiği kadar katkı sunuyor. Birliğimizin her ay yaptığı toplantılardan birini bugün Eskişehir Valiliğimizin ve Seyitgazi Belediyemizin ev sahipliğinde burada gerçekleştiriyoruz.” dedi.
 
Daha sonra toplantının gündeminde yer alan konular görüşüldü.  Aralık ayı içerisinde yapılacak olan ve bölgenin tanıtımına büyük katkı sağlayacağı düşünülen Travel Türkiye İzmir Fuarına katılımı yönünde olumlu karar alındı.
 
Editör: Haber Merkezi