Frig Vadisi’nde Atlı Dayanılıklılık Yarışmaları Düzenlendi

Gizemli şehir Afyonkarahisar’da önemli bir spor etkinliği daha düzenlendi. Turizmin yeni gözde bölgesi olarak Frig Vadisi’nde Atlı Dayanıklılık Yarışmaları heyecanı yaşandı. İhsaniye’nin Demirli Köyü’ndeki Kybele Otel’in ev sahipliğinde, Afyonkarahisar Valiliği, İhsaniye Kaymakamlığı, İhsaniye Belediyesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Alimoğlu Marble ve Atlı Spor Kulübü’nün destekleri ile, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen Frig Vadisi Atlı Dayanıklılık Yarışmaları’na Türkiye’nin farklı illerinden 70’i aşkın yarışmacı, atları ile katıldı.

Etkinlik kapsamında 80 kilometrelik parkur Afyonkarahisar Valiliği Frig Kupası, 60 kilometrelik parkur İhsaniye Kaymakamlığı Kupası, 40 kilometrelik parkur Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Kupası ve 20 kilometrelik parkur Atlı Spor Kulübü Kupası olarak adlandırıldı.
İki gün süren Frig Vadisi Atlı Dayanıklılık Yarışmaları’nın ödül töreni Kybele Otel’de gerçekleştirildi. Törene İhsaniye Kaymakamı Doğukan Koyuncu, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, iş insanları İbrahim Alimoğlu ve Mehmet Karakol’un yanı sıra İhsaniye ilçe protokolü katıldı.

Törenin ardından Frig Vadisi Atlı Dayanıklılık Yarışmaları’nın gelecek yıl, daha çok katılımcı ile yapılacağı vurgulandı.

Editör: Haber Merkezi