AFYON VALİLİĞİNİN PROJESİ KABUL EDİLDİ

 Fizibilite Çalışmasını Öğreniyoruz isimli projenin sözleşmesi, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Yusuf BALCI ve Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Sayın Erhan GÜNAY tarafından imzalandı.

 

Afyonkarahisar Valiliği AB, Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi tarafından Afyonkarahisar Valisi Sayın Hakan Yusuf GÜNER’in talimatları doğrultusunda hazırlanarak 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı’na sunulan Fizibilite Çalışmasını Öğreniyoruz isimli proje Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulunarak kabul edildi.

Proje kapsamında Afyonkarahisar Valiliği, Valilik AB Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi, İl Özel İdaresi ve AFAD İl Müdürlüğünden toplam on personel Fizibilite (Yapılabilirlik Etüdü) eğitimi alacak.

Konuyla ilgili olarak Afyonkarahisar Valiliği AB, Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklamada, fizibilite çalışmasının projelerin gerçekleştirilebilir bir şekilde hazırlanabilmesi için projeden önce yapılması gereken önemli bir çalışma olduğu, bu yüzden böyle bir eğitime ihtiyaç duyulduğu belirtilerek, projeler konusunda hassasiyeti kamuoyu tarafından yakinen bilinen Afyonkarahisar Valisi Sayın Hakan Yusuf GÜNER’in talimatları doğrultusunda böyle bir projenin hazırlanarak Zafer Kalkınma Ajansı’na sunulduğu ifade edildi.

 

                                                 Finans Zafer’den

 

Proje finansmanının 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı tarafından sağlanacağının da ifade edildiği açıklamada “Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2014 Yılı Teknik Destek Programı için AB, Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi olarak geliştirdiğimiz Fizibilite Çalışmasını Öğreniyoruz isimli proje Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteğe değer bulunarak kabul edildi. Proje, bir aylık bir zaman zarfında tamamlanacaktır. Destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” Denildi.

Editör: Haber Merkezi