FETÖ’CÜ OLDUĞU İDDİA EDİLENE, TALTİF Mİ?

Afyon Kocatepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksek Okulu –Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü-Harita ve Kadastro Programına “1” Öğretim Görevlisi alınacakmış. İlan çıktı. Son müracaat tarihi 01.12.2016 .
Adrese teslim öğretim görevlisi alım ilanı diye iddia ediliyor.
Günlerdir FETÖ faaliyetleri ve video konuşmaları ile gündemden düşmeyen Abdullah Taytak atak yapıyor.
Hoca bırakın hakkında inceleme yapmayı.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksek Okuluna, hem de ders ücretleri kaymaklı yere atama hazırlığında.
Bilgisayarın başında ders verecek.
Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Abdullah Taytak “Harita Kadastro” mezunu.
Bilgi verenler “Şimdiden ilan ediyoruz. Sonucu hep beraber göreceğiz.”
Bazı hocalarımız. “Enteresan,  üniversitede, FETÖ’cü olduğu iddia edilenler taltif mi edilecek” diyorlar.
İlgilere duyurulur..

DİNAR’DAN MEKTUP VAR..

Dinar’da devam eden FETÖ soruşturmaları ile ilgili, incelemeye değer olduğu iddia edilen bir mektup geldi.. Aynen yayınlıyoruz..
“Muhasebeci Zeki Arısoy’un FETÖ örgütünün mali sorumlusu olduğu kamuoyunca bilinmesine rağmen, şeker hastalığını sebep göstererek ortalıkta “bana bir şey olmaz” diyerek dolaşması yadırganıyor..
Murat Nail Üner, Dinar Fatih Orta Okulu Müdürü ve Eğitim Bir Sen Dinar Temsilcisi. Babası Mehmet Üner (Emekli Bankacı) FETÖ operasyonlarında gözaltına alındı. FETÖ ye ait olan Dinar Köylere Hizmet Götürme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi. Şu an adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Babası fetö’cü olan birinin halen sendika temsilcisi ve okul müdürü olarak göreve devam etmesi vatandaşların tepkisini toployor..
Caner Özdemir, Başmakçı İlçe Milli Eğitim Müdürü. Kardeşi Taner Özdemir fetö operasyonlarında fetö’ye ait olan yurtların müdürü olarak görev yapıyordu. Tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Kardeşi fetö’den ceza evinde olan birinin halen Başmakçı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve devam etmesi yadırganıyor.
Adem Kocagöz, Dazkırı Halk Eğitim Merkezi Müdürü. Fetö’den müfettiş sorgulaması geçirdi. Dosyası halen bekliyor.
Dinar İlçe Müftülüğünde çalışan İmam, kayyum, müezzin bunların içinden bir tane bile açığa alınan olmadı.
Kamuoyu merak ediyor: Bu kurumda hiç mi fetö’cü yok?”.
İlgilerin bilgisine sunulur..