FETÖ-PDY OPERASYONUNDA 1 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz hafta sonu FETÖ-PDY terör örgütüne yönelik başlatılan operasyon kapsamında haklarında yakalama kararı olan 4 kişinin daha teslim olduğu belirtilirken, mahkeme sevk edilen şahıslardan 1’nin tutuklandığı diğerlerinin ise savcılıktaki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. 
  Kentte FETÖ-PDY terör örgütüne yönelik başlatılan operasyon kapsamında 28 kişi gözaltına alınmış, şahıslardan adliyeye sevk edilen 24 kişiden 5’i dün akşam tutuklanmışlardı. Soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan ve isimlerinin B.Ş., L.T., Y.E. ve M.K. olduğu kaydedilen 4 kişinin teslim olduğu bildirilirken, şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri aktarıldı. Şahıslardan L.T.’nin savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldığı, diğer 2 kişinin ise işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Savcılıktan mahkemeye sevk edilen B.Ş.’nin ise tutuklandığı bildirildi.
  Mahkemeye sevk edilen Y.E., ve M.K.’nin ise duruşmasının devam ettiği ve akşam saatlerinde haklarında karar çıkması beklendiği belirtiliyor
 
Editör: Haber Merkezi