Fethi Yaşar’dan Koçak’a tam destek

Yenimahalle Belediyesi’nin mevcut Belediye Başkanı ve CHP Yenimahalle İlçe Belediye Başkan adayı olan Fethi Yaşar ile İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak bir araya geldi. Başarılı projeleri ile adından söz ettiren Koçak, henüz aday olmasına rağmen Kocatepe İhya projesine destek sözü aldı.

Yaşar: “Belediye Başkanı olarak göreve geldiğinizde, 2018 yılında Kütahya Dumlupınar’a kazandırdığımız, Dumlupınar Sosyal Tesisleri ve Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Misafirhanesi’nin devamı niteliğinde gördüğümüz, tarihimizi yeniden canlandıracak ve tarihimizin gelecek nesillere aktarımını sağlayacak olan Kocatepe İhya Projesi’ni desteklemekten gurur duyacağım. Tarihi mirasımıza sahip çıkmak konusunda size güvenim sonsuz. Ülkemize kazandıracağımız böylesine kıymetli bir proje için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Koçak, Kocatepe İhya Projesi ile yeni nesillere tarihimizi doğru şekilde aktarmayı hedeflediklerini belirtti. Gerçekleştirilecek olan bu proje ile Kocatepe’ye vefa borçlarını ödeyeceklerini ifade eden Koçak, bu kapsamda, Fethi Yaşar’a destek sözünden dolayı teşekkürlerini iletti.

Editör: Haber Merkezi