Fedakar, “Davam inancımdır, aşk ile koşan yorulmaz”

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Rasime Fedakar, seçim sonuçlarından sonra yaptığı açıklamada:

“Selam olsun % 69,51 oyla cumhur ittifakına destek olan Afyonum’a!
Selam olsun Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni sisteminin ilk Cumhurbaşkanına!
Selam olsun Avrupa’dan, Ortadoğu’dan, mazlum coğrafyadan, Mekke ve Medine’den dua ve desteğini esirgemeyen gönül insanlarına!
Sandıklarda görev yapan kardeşlerime, teşkilatımızda davaya inanarak koşturan kadınlarımıza, il, ilçe, gençlik, kadın kolları yönetimlerinde oturdukları koltuğa güç veren ve gece gündüz sadece Allah rızası için hizmet eden abilerimize, arkadaşlarıma, kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Hasseten İl Başkanım Hüseyin Sezen’e, Bakanımız Veysel Eroğlu, vekillerimiz
Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, vekil adaylarımız Mehmet Zeybek ve İbrahim Ünlüer’e, de teşekkürü bir borç bilirim.

Bana inanan, bize inanan o bir avuç insana, kanatsız melek olup sevgileriyle saran ablalarıma, kardeşlerime, arkadaşlarıma da diyorum ki; üzülmeyin, yeise kapılmayın, Allah bizimle beraberdir... Biz hasetçinin hasedinden, fitnecinin de fitnesinden ari olarak, ülke, ülkü, dava bilinciyle hayatımıza devam edeceğiz. Kulun da Rabbin de rızası üzerimize olsun inşallah.

Kardeşlerim!
Kadere inananın kederi olmaz. Biz on yedi yıldır, Ak Partimiz Afyonkarahisar’dan yola çıktığı ilk günden beri, aşkla koştuk. Allah ömür verdikçe, davam inancımdır. Aşk ile koşan yorulmaz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi