Fazıl Şenel: “Durmak yok, yola devam”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel’in seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Afyonkarahisarlı hemşehrileriyle bir araya gelebilmek için her fırsatı değerlendiren AK Parti Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel sağlık camiasını da unutmadı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ni ziyarete ederek, Genel Sekreter Kadir Serkan Türel ve Op. Dr. Mehmet Emin Büyükerkmen ile görüşen Fazıl Şenel, Afyonkarahisar’ın yeni devlet hastanesinin büyük bir ihtiyacı karşıladığına, ilçelere kadar hemen her yerde AK Parti’nin sağlık alanındaki eserlerinin bulunduğuna dikkat çekti. AK Parti’nin sağlık alanında yaptığı atılımları herkesin kabul ettiğini, sağlık alanında ülkede gözle görülür bir değişim yaşandığını belirten Fazıl Şenel, “Belki aksaklıklar, eksiklikler olabilir. Bunlar aşılmayacak sorunlar değildir. İnsanın olduğu yerde eksikliklerin, hataların olması gayet doğaldır. Bizler ve kamu görevlilerimiz el ele vererek sağlık alanında daha iyi noktalar ulaşmaya çalışacağız. Sağlık altyapısı olarak elde ettiğimiz kazanımları hizmet alanında da en üst seviyelere taşıyacağız” dedi.

Sağlık çalışanlarının da talepleri ve sıkıntılarını dinleyen Fazıl Şenel, AK Parti iktidarında en büyük sıkıntıların geride bırakıldığını, bundan sonra da daha iyi noktalara ulaşmak için değişimin, dönüşümün devam edeceğini kaydetti.

Afyonkarahisar’ın en gözde yerleşim birimlerinden Erkmen Beldesi’ni de ziyaret eden Fazıl Şenel Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş ile görüştü. Erkmen’in Afyonkarahisar’ın akciğerleri konumunda olduğunu belirten Şenel, “İl merkezimizle, çevre beldelerimizle, köylerimizle hep birlikte Yeni Türkiye için var gücümüzle çalışacağız” dedi 
Editör: Haber Merkezi