FATMA MERT: “HİZMET İÇİN ADAY ADAYI OLDUM.”

Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Aday adayı Fatma MERT trio cafe'de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan ,Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Aday adayı Fatma MERT basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemiz ve Milletimizin önemli sınavlardan geçtiği şu günlerde Ülkeme, Milletime ve Afyonkarahisar’ımıza küçücük de olsa bir faydam olabilir mi düşüncesiyle görevimden ikinci kere istifa ederek memleketimden AK Parti Milletvekili aday adayı oldum. Birliğe ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu zor günlerde yapmamız gereken omuz omuza vererek düşmanlarımızı güldürmememizdir.

Haziran seçimlerinin ardından yaşananlar ortadadır. Partimiz koalisyon kurabilmek için elinden gelen bütün fedakârlığı yapmış olmasına rağmen ne MHP, ne de CHP buna yanaşmayarak Türkiye’yi erken seçime gitmek zorunda bırakmışlardır.

Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız başta olmak üzere Hükümetimizin ve Milletimizin azim ve kararlılığı ile içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumu aşacağımızdan eminim. Hain terör saldırıları sonucu şehit olan Mehmetçiklerimize Yüce Mevla’dan rahmet, acılı ailelerine ve tüm milletimize baş sağlığı dilerken, yaralı asker ve polislerimize de acil şifalar dilerim.

Bütün bunlar yaşanırken Ülkemizin kaybedecek zamanı yoktur. Seçim sonuçlarından sonra yaşananlar muhalefet partileri tarafından partimize mal edilmeye çalışılmıştır. Ancak Yüce Halkımız hiçbir zaman ne terör örgütlerine ne de yandaşlarına taviz vermeyen partimizin “AK”lığını Kasım ayında yapılacak olan seçimlerde partimize gereken desteği vererek gösterecektir. 14 yıldır partimizin yaptığı icraatlar ortadadır. Sağlıktan eğitime, tarımdan ekonomiye her alanda Türkiye çığır atlamıştır.

Türkiye’yi kucaklayan tek parti konumunda bulunan AK Partimiz iktidarda bulunduğu sürede ve bundan sonraki süreçlerde yine aynı azim ve kararlılıkla Yeni Türkiye yolundan dönmeyecektir. İnşaallah Kasım ayında yapılacak olan seçimde bütün bunlar göz önünde bulunduracak olan yüce milletimiz yine partimizi Türkiye’nin tek partisi yapma özelliğine inşallah layık edecektir.

Bu önemli süreçte Afyonkarahisar olarak; Partimize ve Genel Başkanımıza tam destek vermek boynumuzun borcudur. Bu süreçte BEN yoktur; BİZ vardır. Partimize kim bir tane fazla oy getirebilecekse o aday olmalıdır. Bu benim içinde geçerlidir aday olup olamayacağım Genel Merkezimizin takdiridir. Aday olsak da olamasak da üzerimize düşenin en iyisini hakkıyla yapmaya hazırım. Bir Sultandağ’lı olarak ilçemin oylarını da Partime katabilmek için elimden geleni yapmaya devam edeceğim.

Yeniden aday adayı olmamda çok etkileri olan, bu süreçte beni hayır dualarıyla hiçbir zaman yalnız bırakmayan saygıdeğer hemşerilerime, tüm ilçe ve belde teşkilatlarımıza ve değerli basın mensubu kardeşlerime teşekkürü bir borç bilerek bana gösterdikleri teveccühün hakkını en layıkıyla vereceğime söz vermek isterim.

Ülkemizin başından geçen bu sıkıntılı süreçte Milletimize ve Ülkemize faydalı olmaya çalışan tek parti AK Parti’dir. Bizlerde bu bilinçle önce Afyonkarahisar halkımız, daha sonra da tüm Ülkemizin geleceğinde faydalı olabilmek için çalışacağız. Yeni Türkiye Yeni Afyonkarahisar yolunda attığımız tüm adımlarda, aldığım aday adaylığı kararımda ve en önemlisi Kasım ayında yapılacak olan seçimlerde RABBİM! YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞAALLAH. ALLAHA EMANET OLALIM.

Editör: Haber Merkezi