Fatih Erbakan parti kuruyor

Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığının devamlılığını sürdüren mutad toplantılarında bu hafta gündem yoğun geçti. Başkan Vekili Salih Sayır önderliğinde gerçekleştirilen toplantıda, vakıf programları ve teşkilatlanma çalışmaları üzerinde müzakereler yapıldı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Başkan vekili Salih Sayır; 'Devletin istikbali ve istikrarı için Milletin özüne hitap eden Milli Görüş ruhu yeniden ve gerçek manasıyla şahlanmaktadır' dedi.

'Milletin temeli Fetih İnancıdır'

Milli Görüşün anlamına dair bilgiler veren Salih Sayır açıklamasında; "26 Ocak 1976 tarihinde merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın, Konya Milletvekili iken 17 arkadaşı ile bir araya gelerek, 'Milli Görüş demek, bizim Milletimizin kendi görüşü demektir. Sultan Fatih 'in İstanbul'u fethederken kalbindeki inanç ne ise, Milli Görüş odur' ifadesiyle tanımladığı şuur yeniden doğmaktadır. Bilinmelidir ki, şu anda Milli Görüş çizgisinin tek temsilcisi Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan'dır. Ve 22 Temmuz 2018 tarihinde kuruluş açıklaması yapılarak aktif siyaset hayatına dönülecektir. Teşkilat gönüllüleri olarak, merhum Necmettin Erbakan Hocamızın aydınlık gün ve yarınlarımız için başlattığı bu şuurun daimiyeti ve istikrarı uğruna, her koşulda mücadelemizi aktif şekilde sürdürmekle mükellefiz" vurgusu yaptı.

Editör: Haber Merkezi