ESOB’UN KURSLARINDA 250 KİŞİ GİRİŞİMCİ OLDU
 
İŞ-KUR-KOSGEB-ESOB işbirliği ile hazırlanan girişimcilik kurslarında toplam 250 kişi belgelerini aldı.
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, yeni yılda da yeni girişimcilik kursları açacaklarını söyledi.
İlk kursun 31 Ağustos tarihinde başladığını belirten Başkan Konak, “Birlik bünyesindeki  uzmanımız tarafından verilen girişimcilik kursları sadece merkezde değil, ilçe ve beldelerimizde de gerçekleştirildi.  Merkezdeki meslek odalarımız Ağaç İşleri-Elektrikçiler-Berberler ve Kahveciler Odalarının işbirliği ile açılan kurslarımızın yanında  Tatarlı-Bayat-İhsaniye ve Çobanlar gibi ilçe ve beldelerimizde de girişimcilik kursu açılmıştır” dedi.
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, yeni yılda da hem merkezde hem de ilçelerde yeni girişimcilik kursunun açılması için çaba göstereceklerini ifade etti. Başkan Konak, “Bu vesile, hem İş-Kur hem de KOSGEB İl müdürlerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. 4 ay gibi kısa bir sürede  10 girişimcilik kursu açarak 250’den fazla kursiyerimize girişimcilik belgesi verdik. Yeni girişimcilerimizin işyerleri açarak hem kendilerine, hem Afyonumuza hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaklardır. Her belge takdim töreninde de ifade ettiğim gibi, yeni girişimcilerimize her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu. 
 
Editör: Haber Merkezi